Прегнилот е околу 200 до 250 денари, а Кломифенот со рецепта од матичен гинеколог не е поскап од 50 ден..
@jagoda777 Кломифен купував по 100ден. А прегнилот е 250+ ден зависи ако можиш да ја најдиш во аптека. Јас неможев и ја плаќав по 600ден приватно
Ајде и oд мене дoбрo утрo лепoтици дa ве пoздрaвaм Јaс си пoчнaв сo клoмифен пa ќе видиме штo ќе биди Ве гушкaм
Да да. Толку е можеби неубаво се изјаснив. Во Плодност толку ја плаќав бидејќи ја немаше по аптеки. А нели таму е се поскапо
Лекот секаде треба да е иста цена. Таа е пропишана од фзо и си ја пишува на кутијата. Друго е за витамини, минерали...
Ovidrel инекцијата е околу 2400,00-тоа е готова инекција само треба да сњ боцнеш. Намената им е иста, само голема разлика у цена. Ако треба да биде ќе биде и со најевтината
Не, немам. Мене ми препишаа Примолут нор десет дена по две таблети, наутро и навечер. Потоа да го чекам циклусот и на 4-5 ден од циклус да одам кај др. за да се види каква е ситуацијата со цистичките и да одиме со Кломифен Имам некое убаво претчувство дека додека да ја испратиме 2017-та ќе има многу овде II и со радости ќе ја дочекаме новата
Super zence ke se druzime mesecov...ja gi zavrsiv primolut i dobiv..ponedelnik na doktor pa ke vidime mesecov... daj boze da e se okej
Здраво девојки, Денес бев на мерење фоликули на 12 ден од циклус (циклусот ми е редовен на 29 дена) и имам еден фоликул 22 мм. Докторката ми рече во следните 24 часа да се фрлиме на работа Се надевам дека оваа големина е добра во овој период од циклусот и дека можеби нареден месец ќе се израдуваме