Ајде дa ве пoздрaвaм денес ве немa нa темaтa слaбo aмa и си врни цел ден и сaмo зa вo кревет зa дoмaшнo е јaс цел ден пoд ќебенце А и цел ден ме бoли стoмaк кaј мaткaтa дaли oд oперaцијaтa мoжи дa е или oвулaцијa незнaм
Dobri prijatelki.. moze li nekoja da spodeli so mene sto koristela klomifen.. znaci prvpat koristev od 5ti den po polovinka sabajle i navecer.. vcera sabajle poslednata polovinka ja zemav..i sega odam vo vece gledam malku krv - nekolku kapki na gakite.. na brisenje nema nisto.. dali imal nekoj iskustvo vakvo? Se izvinuvam za zivopisnoto objasnuvanje ama prvpat mi e i ne znam sto kako da ocekuvam
Женски едно прашање како може хормоните да ми се супер а јас добивам на 25 / 26 дена нели е тоа брзо некако и сум приметила и овулацијата ми е порано валда ради циклусот
zdravo zenski jas sum nova na forumot imam edno prasanje, ve molam kazete mi vase iskustvo drugarka mi e veke 9 meseci se obiduva da ostane bremena ama za zal bez rezultati dali spored vas ovoj period e dolg ?
да , има посетено гинеколог гинекологот и има казано дека има само еден фоликул на едната страна земано брис добри резултати
Добро, но треба да си почни со испитувања полека полека кои ќе разреши дилеми. Или има проблем или треба троение и време
други подетални прегледи нема правено да напоменам и маЖот нема правено испитувања , според вас дали е овој период долг?
Да порано се чекаше една година сега и по 6месеци незаштитен однос треба испитувања особено ако е над 35год.
ти благодарам многу , веднаш ке ја упатам нека си направи испитување, таа има 22 години , а мажот 32 . ти благодарм многуу форумот е ептен супер
Bev na lekar denes..dve folikulcinja vodecki vo petok inseminacija..vozbudena sum epten!!! Ve gushkam
Добар ден женички,јас само да ве поздравам Ве следам постојано ,ве читам али се во брзање периодот мие таков на работа,дома малку шетање и времето испланирано брзо минува. Ве очекувам да ми се насмее лицето со еден (а може и повеќе) позитивни тестови
Ме има ме има јас скришно само на кратко ќе ѕирнам Добра сум Фала му на Бога си пишуваме редовно домашно па Дај Боже да си бидне за брзо и кај сите вас