Некако многу ми е рано за тоа 3 дена се само. Затоа и малку се загрижив. Иначе првиот пат кога останав трудна природно исто имав ваква тт ама тоа беше неколку дена пред да требаше да добијам.
Јас од денот на ембрио трансфер имав постојано покачена температура 37-37.3 и испадна позитивно така што може и да е на арно. Уживај. Чекај си тест. Со среќа!
@jule84 кажи и од кога почна да мереш тт и како растеше.Инаку резултатот беше II црти Ти посакувам и тебе ваква среќа
@MaDa vcera i ja pravev ins. Denes i mene mi e nekako cudno..mi studi i kako da me trese treska na momenti...i glavava mi e teska nekako..ama temperatura ne sum merela..
Нормално е по овулација температурата да е покачена. Без гајле, само опуштено, ништо лошо не ви се случува Ви посакувам успешна инсеминација
Јас почнав да ја мерам после 3 ден од трансфер и ми беше 37.2 знаеше и да падне после почнав базална да мерам и ми беше висока цело време измериси базална ако ти е висока ќе имаш позитивен тест а никогаш сум немала повисока базална од 36.4 сега ми беше 37.4 и оп позитивен тест.
Девојки дали ви се случило после овулација мало крварење?Мене во четвртокот на 16ти ми беше овулација(така докторот ми кажа)и еве два дена имав кафеаво, па бледо розевко и денес сабајле гледам малку црвено, а немам болки никакви. Искуство некој плс?