Здраво лавици јас само да ве поздравам и ете нема уште ништо кај мене си чекам да не добијам имам само болни гради и мн ме пецкаат јајниците..како и да е му ветив на мм дека овој месец ке го израдувам со ||.. денес ни е годишнина 3 год повелете на торта ве гушкам
Среќна годишнина да ви се множат уште многу години заедно исполнети со здравје,среќа ,љубов и многууу многуу дечиња
Среќнa гoдишнинa милa дoгoдинa дo другaтa сo мм пo еднo вo скут дa држите милa oд А и дa пoздрaвaм сите и вo нoвaтa дa влезиме сo лoшење ве гушкaм сите
На која точно тв ја даваа емисијава? И јас сакам да си ја пуштам. Ја барав на тв нова,таа што има вести нон стоп. Или на друга идеше?
Женски ај на помош Ситуација следна-30ти ден од циклус,менструација нема.Нормално имам 26дневен циклус,редовен,но овој нели ми е стимулиран со кломифен+прегнил на 12ти ден. До завчера имав преболни гради и утрински грчеви доле,денес само ептен слабо ме болат градите. Тест направив вчера(29ти ден) околу 14ч,дигитален демек најточен,ми покажа негативен. Очекував да не доцни,по логика дека прегнилот предизвикал овулација,но еве нешто се пореметило,дали хормоните или некоја циста спречува..во прашалници сум цела
Почекај уште 2-3дена @dunika , па повтори го. За убаво нека е доцнењето. Зделка од групер, ми поминало времето за редактирање. Испитувања во вредност од 1000ден Пакет за двајцата партнери https://grouper.mk/deal/tandem-paket-za-plodnost-newborn-ginekoloshki-bf
Душо мене ми доцнеше минатиот месец 10 дена и јаа сигурна биднало тоа е и опп почна да си иде...ама можеби кај тебе е покасна овулација и можеби ќе те изненади..инаку мене првата бременост ми покажа дури со 15 дена доцнење дека ми била касна овулацијата од се срце ти посакувам ||
И јас мислам да почекаш 2-3 дена, па можеш ако сакаш преку крв да си провериш бета, тоа најточно ќе покаже на што си. Пуштам среќа да се израдуваш!
Ништо девојки,извинете на узбуна,непосредно откако пишав ми дојде,и тоа како да се отчепи. Што е тука е,сега стандрд прв ден очај,па од утре пак борба и надеж,и се така во круг, се надевам нема да се мачиме уште долго Ве поздравувам и посакувам убав викенд
Те гушкaм милa aјде нoви сили нoвoгoдишнo бебе милa a шрo ти дoцбеше и мене тaкa ми дoцнеше oд клoмифенoт е
Доаѓа нова година И јас повторно ке ви се приклучам после празниците до тогаш ме чекаат мали испитувања и конслутација со специјалист како што треба. Мм вика трето па машко. Си давам уште една шанса ако не биде и овој пат толку ќе биде.
Уште од старт ќе те искарам. Како тоа ако не биде и овој пат .... Ќе биде. А се дури не биде,нема откажување. Еден ден се ќе биде. Мониче , малечка
Се изморувам веке искрено плус и празници доаѓаат и ми се ужас сите тие гужви. Се надевам дека ако навистина има некој проблем овој пат ќе го најдеме и ке биде како што треба. Телото не си го чуствувам убаво здебелена сум 7 кила дал од терапиите незнам.
Ако не те искараше Бубче, ќе те искарав јас. Како тоа ќе си се откажела? Нема такво нешто, се оди до крај! Ајде полека, проверувајте и направи да се чувствуваш поубаво ако ти пречи што си се поправила. Те гушкам