Мониче јас директно ке те тепам,без карање,какво откажување какви се тие зборови. Знам дека не е фер,и не е праведно,ама мораш мила сама да се избориш.Знам дека ке бидеш најдобра мајка на најубавите деца а во 2018та ке го држиш во раце чудото што го чекаш @monik55 Ајде сега викендашки сите по една чашка убаво винце за опуштање,и кренете ја во име на новите најубави почетоци што доаѓаат Ве сите ако не ве познавам
Супер емисија.Др Лазаревски би сакала да го посетам во прва прилика,ако е ваков опуштен и приватно,му симнувам капа Водителкава ме нервираше малку со упадливоста,и ми делуваше ко да се зеза за така озбилни теми ама ај.. Фала Мониче за линкот
Vo zivo ne zbori mnogu..iskreno preoga na rabotata za koja si otidena kaj nego..te soslusuva vnimatrlno i preoga na resavanje problem.. Zavisi sto baras od doktor vo sekoj slucaj..ako sakas doktor so koj pola saat ke zborite za opsta sostojba u mk pa ke prejdete na problmatikata ne ocekuvaj takvo nesto od nego.. ekspert vo sekoj slucaj.
Ние ќе одиме кај Петановски на мм он многу му фати око а и во блиска околина он многу има помогнато за да добијат здрав пород. Само сите испитувања да се направат и ќе закажеме.
Па добро можда мене ми се нелогични,чудни. Се зборуваше за возраста на пр за до кога да се прави ивф. До 42,43 вели Боби. Во делот на хистероскопии,лапароскопии пак нејаснотии. Околу донаторството , контрадикторности еден куп. Во секој случај чудна емисија. А водителката ко од Марс падната. Некои глупави нејзини констатации , чудо некое. Многу документи бе требало за ваучер. ПАП,хормони, брисеви, Хсг лелеееее многу според неа. Глава ме заболе
Слабо познавање на закони, лута, нема конкретни одговори, едно прашуваат, друго одговара.. @Bubce38 водителката крш!
Mene najjako mi bese delot za donacii na jajni kletki koga Petanivski kazuvase za nekoja nepravilnost a Bobi mu rece: ne, ne e taka, ne si go procital ybavo dogovorot!
Па и себеси се сметала за многу едуцирана воопшто, а и во областа на гинекологијата се сметала за солиден познавач. Се прерадува кога за прв пат слушна за рејувенацијата,за можноста за зачувување на јк ( а да не си во постапка за ивф), а 5 пати кажа за чекање по шалтери за десетте документи. Слушнала нешто- ама недослушнала
Јас во моментов гледам. Ја вратив на ТВ. Многу позитивен впечаток ми остави Лазаревски. Смирен,со јасни одговори,поткрепени со факти и искуства. Водителкава многу ги прекинува,нападно делува.
Не се разбирам многу во тие закони и се мие нејасно и чудно на мене. Лазаревски не ми брка работа на мене и или Петановски или Ивановски кај еден од тие двајца ќе се оди. Петановски на наши блиски им помогна после 3 абортуси во доцна бременост да добијат здрави бебе па после тоа уште едно а луѓето се 43 и 57 години. Трансфузиолог се мислам за кај Јани па ќе видиме од понеделник тоа. Се надевам дека до нова година ќе биде се готово и да знаеме на што сме. Водителката од секогаш мие одвратна мисли дека со политичари збори.
Јас останувам два пати бремена а он ги води пациентките само за ин витро. Моја колешка отишла и ја препратил как друг доктор Додека Ивановски се занимава и со ин витро и со другите бремености.