Поддршкоо брејј отварам гледам 20 непрочитани пораки, срце почна да лупа мислејќи позитивен тест. Они дискутирале за докторите искрено ме изнасмеавте срцки сте. Следно отварање нека биде за || Вие со слаб Ендометриум пијте терапија
Исто и мене. Петановски ептен некако некултурен, само го прекинува, му упаѓа во збор, не му даде на Лазаревски да се доискаже до крај.
Леле мајко мила се изнасмеав,вака незнам од кога се немам насмеано.Кај моиве сум на гости и татко ми ме гледа и ме прашува што читаш толку смешно кажи и ние да се насмееме? хаха му викам ништо, ништо, женски муабети.Да сте ми живи и здрави што ме насмеавте со постовите за др. Инаку одамна не сум ја осетила овулацијата сега ја осетив како за беља мажето не ми е тука.Што баксус сум.
Имам уште еден "фраер" гинеколог,ама не работи ивф. Е тој би сакала да ме породи. Се надевам ќе замине во приватна клиника. Георгиев од Чаир. Топ
Што знам Бојаџиев онака го имам видено низ ходникот во Систина. Инаку, мојот гинеколог од Систина е харизматичен