тоа е вистина не треба да се стегас за да не мокрис не е добро па и да си бремена не е добро и за малото.. можес и со наредното мокрење да направис тест.
Сватив пред малку дека правам глупост, па си превземав мерки. Јас пијам толку многу течности, да нигурно нема да има проблем. Башка со 4 дена доцнење, веќе би требало да има доволно Бета Хцг за да покаже ако фатило. Глупости, не се замарав цел месец општена од ова проблематика, денес и вчера ко ненормална. Ми дојде некој момент на свест сега дека си играм со здравје, вакви глупости веќе не.
елена јас го правев тестот во 21 часот навечер којзнае со која по ред мокрача така да слободно мочкај си и кога ќе си купиш тест направи си го
Мојот најмил ќе го добие подарокот кој ќе гопамети целиот живот!!! БРЕМЕНА СУМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДВЕ ЈАСНИ, ЖАР ЦРВЕНИ ЦРТКИ!!! Со Господ напред и Богородица, во Декември ќе си гушкам бебче! Се тресам и плачам како ненормална, неможам да поверувам среќа што сум сама! ОООООоОООО Господе Боже ти благодарам за овој дар, ќе направам се за да биде во ред!
Јееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, па ти незнаеш колку се израдував и јас, ЧЕСТИТКИ СРЦКА!!! Се се се најубаво ти посакувам, Господ е голем, гледаш? Уфффф колку сум радосна, фала ти Господе, биди си среќна трудница и да си родиш здраво и живо бебенце! БИДЕТЕ СРЕЌНИ КАКО ДЕНЕС ЗАСЕКОГАШ!!!
Со среќа Елена!! да имаш лесна бременост и да ти летнат месеците за што побрзо да се гушкате со бебчето...Сепак интуицијата не лажи а?!Со среќа уште еднаш!
ти посакувам лесна и убава бременост.уживај и слободно разгалувај се ова се твоите 9 најубави месеци!
честитки еленаа да си родиш најубаво бебенце на цел светтттт да ти биде здраво и живо имај лесна бременост и дајбоже и ние да си дочекаме што поскоро среќноооооооо
сум заспала и си викам требасе несто да видан на нет а не ми текнувасе сто, кога ке се сетам феминка дали е бремена хахахахаха ЧЕСТИТКИ да доЧекаме на другите девојки
Fala vi na site, da vi se vrati uste utre od sesrce posakuvam, i nema da prestanam da se molam za site!
ЕЛЕНАААААА СОЛЗИ МИ ПОТЕКОА...ТИ ЧЕСТИТАМ МИЛА ОД СЕ СРЦЕ ЕЈЈЈ КОНЕЧНО СЕ ИЗРАДУВА!!!Јас чекам 18ти којзнае дали се фатило,почнав многу да се нервирам,едвај чекам и јас да слушнам ваква вест и јас да го израдувам мојот сакан...Ви посакувам убав помин за роденденот и за оваа плус причина за славење...Поздрав Бакнежииии!!!!!!!!!!
Честитки Елена, имај лесна бременост и да си родиш најслатко бебенце кое ќе ве направи среќни родители! Се надевам дека и ние,останаите феминки наскоро ќе си се израдуваме на двете цртки! Со среќа и подршка на сите што очекуваат да НЕ добијат!
Леле Елена Колку ми е мило за тебе,честитки имај лесна и убава бременост. Многу се радував многу, со среќа и све најубаво отсега и понатаму. поздрав