Поубаво од ова нема прекрасно чуство е да се биде весела темата Честитки @Lavica2016 @baby 5 имајте си убава и лесна бременост од се срце па завлечете не и нас со вас
@Lavica2016 Ти реков верувај му на докторот. Со среќа ДА ТИ Е БРЕМЕНОСТА ДА СИ ЈА ИЗНОСИШ ДО КРАЈ Јухуууууууууууу живна темава малку @baby 5 Ама утински не расони Реков јас новогодишни бебиња ќе има,реков ли, реков и така бидна Ај со убаво да си го износиш
Dobro utro devojcinja fala na cestitkite se nadevam deka na site ke vi se vrati.. jas sabajlevo zborev so sestrata na doktor Lazarevski j rece deka e mnogu mala vrednosta da pravam pak bhcg test vo ponedelnik da ne e slucajno biohemiska..taka da ke se strpam malku moze i prerano sum go napravila testot ama ne mozev da izdrzam.. P.s ja iskreno mislam deka toa vcera kafenoto na brisenje bese implantacija..pa sea so gospod napred
Па не лажам јас, вистината ја кажав И мене ми велеа спонтан ради крварењето - Ама уште не седната на стол за на ехо им реков Туукааа еееее. Вака ми идеше да им напрам
Душаа позитивнааа убаво си им рекла и да си им направела така ама ај ама следен пат Тии до каде ни си инаку??
Убавини!!! Сега до крај и со лесно, најлесно! Остани си со позитивна мисла, ќе биде се' во ред! Каква биохемиска, какви бакрачи! Ова ќе си е бременост и ќе си остане 9 месеци
Е вaкa сaмo секoј ден дa јa испрaттиме стaрaтa гoдинa и дa јa пречекaме нoвaтa брaвoс живнa живнa пoдршкaтa
Која убавина е кога ќе отвориш фемина и во неа преубави вести за почеток на еден нов живот.Поточно во множина за нови животи.Убавина.Само вака нека се полни со преубави вести темава. Кога ќе видам позитивен тест се радувам од дното на моето срце како да сум го видела мојот позитивен тест. Знам дека вака се чуствува и радува секоја членка на форумов и затоа сите ве
@Lavica2016 и @baby 5 браво девојки,вака ја личи темата Нека ви е со лесно,со убаво,и крајот на лето 2018 со најубави бебчиња во прегратка