Сите до една златни поддршки да си имате високи бети кои сте во исчекување. А и ние другите. Јас да пријавам,работам на случајот. Со надеж дека ќе имам доцна овулација
Ајде дoбрo утрo нa сите дa ве пoздрaвaм aјде дaвaјте пoзитивен тест нa кoј му кaсни curlyhair fina erika јaвете се bela.m
Здраво храбри женички, сакам да ве прашам за искуство, во овие 2 год борба, првпат ми се случува на 21 ден да ми протече неколку капки крв, можно ли е да е имплантација? Ве молам за ваше искуство
Devojki znae li nekoja od kollu najrano raboti avicena? I dali osven kaj tcc plaza i aerodrom ima negde na drugo mesto?
Здраво, сакам да ве прашам дали некоја знае дали при проверка на проодност на каналите може да се види дали каналот е оштетен? Има ли некој искуство со тоа? Фала однапред
Ima posebna tema kade sto mozes da procitas za hsg iskustvata.. a vprochem chinam deka za toa i sluzi..da se vidi dali se proodni kanalite ne e nisto strasno ako pravis so sreka
Девојки мило мои, јас ве напуштам од групава се разделивме со маж ми . За поддршка сум тука за сите вас, ќе продолжам да се радувам и да плачам и понатаму. Темава ми стана секојдневие , запознав прекрасни особи. Животот продолжува понатаму .. Ве сака ваше Бокаче
4 ипол години. Едно изгубено бебе во 24 недела во 2013 година. Со сила убавина не бива , поминавме многу заедно , али вака е подобро
Некои нешта треба да бидат такви какви што испаднале да бидат. Се надевам ќе пишеш во други поубави теми. Секое зло за добро е. Ти ја посакувам сета среќа која ја заслужуваш силна жено..