Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    Исто како да си кажала со ова. Барем доискажи се :)

На dunika, Lara 27 и MaDa им се допаѓа ова.
  2. Lavica2016

Lavica2016 Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    2.084
    Допаѓања:
    3.849
    So e rabota sea?

На Lara 27 и fana им се допаѓа ова.
  3. bijonse

bijonse Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2016
    Пораки:
    681
    Допаѓања:
    1.266
    ... ништо посебно, само треба голема совесност и од биохемичарите и од гинекологот, а не само успешност на инсеминација да се ,,земат парите,, колку е цената ?

4. Lavica2016

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    2.084
    Допаѓања:
    3.849
    Jas nisto ne te razbrav :) ama nastrana parite ima li pobitno od toa da e uspesna inseminacijata? :) inaku minatata nedela imase 2 feminki so pozitivni inseminacii..ednata na gak drugata na privatno..momentalno da gi prasas ne veruvam deka nesto pobitno im e od toa :)

На Milobebence, stevemila, 0ли и 5 други им се допаѓа ова.
  5. bijonse

bijonse Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2016
    Пораки:
    681
    Допаѓања:
    1.266
    оф... ајде вака.... по природен пат не настанува оплодување ? така ?... и сега со само механичко внесување подлабоко да речеме 18 см настанува веднаш оплодување? :( а ваму со месеци или години се мачиме вака така за забременување ? ;(

6. Acka22

Acka22 Популарен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    473
    Допаѓања:
    1.001
    Кај тебе каква е ситуацијата?Извини од постовите не сватив?Колку време се обидувате?Зошто си демотивирана?Лошо искуство или?

На Lara 27 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. MaDa

MaDa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    321
    Ако размислуваш така не треба да отидеш ни кај матичен лекар а не па да се нафатиш на вакви работи. Поготово што за такви работи на какви што ти мислиш (ако добро те разбрав) луѓе плаќаат дебели пари, ама не за тебе да те заебат туку они да го добијат тоа што го немаат.
    Така да опушти се и не се замарај со тоа дека можеби се е теорија на заговор.
    Ти посакувам упех и опушти се пошто себеси си правиш полошо.

На Milobebence, stevemila и Lara 27 им се допаѓа ова.
  8. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    Јас ништо не разбрав :| :^)

На Milobebence, stevemila, dunika и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Lara 27

Lara 27 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    1.235
    Допаѓања:
    3.606
    Дa не се вaжни пaрите вaжнo е тoa штo гo сaкaме нaјмнoгу oд срце дa гo дoбиеме џaбе не рекле стaрите децaтa се нaјгoлемoтo бoгaтствo

На Milobebence, MaDa и Acka22 им се допаѓа ова.
  10. MaDa

MaDa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    321
    Ако добро ја разбрав се плаши од тоа дека можеби намерно ќе и ја заменат спермата со друга.

На Andonia и Lara 27 им се допаѓа ова.
  11. Lavica2016

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    2.084
    Допаѓања:
    3.849
    Devojki utre sum na ginekolog pa i tamu ke si prasam ama cisto me interesira nekoj dali imal slicno iskustvo..denes mi e 4ti den od ciklus.. no od vcera/zavcera pocna da me boli pod mishkite.. sega koga se banjav pocnav da se pregleduvam i zabelezav kako potecena/zadebelena vena so topche od mishkata nakaj gradata.. od pamet sum izvadena troa poveke.. se mislam da ne mi e reakcija nekoja od terapijata.. od kade sea vakvo nesto.. nekoja da ne imala vakvo slicno iskustvo?

12. Chantal

Chantal Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.380
    Допаѓања:
    8.769
    Каков деодоранс користиш? Мене редовно ми излегуваше од еден деодоранс и тие денови не користев ништо и не се бричев и поминуваше за два три дена. Бев и на лекар ама го снемуваше додека стигнам да закажам. Во секој случај појди на лекар зошто користиш одтедена терапија и внимавај што козметика користиш.

На Acka22 и kukla21 им се допаѓа ова.
  13. Lavica2016

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    2.084
    Допаѓања:
    3.849
    Koristam rexona antiprespirant..dezodoransi ne koristam nitu parfem sum stavila nekogas pod pazuv.. seuste se poznava ke vidam do utre dali ke ima nesto.. fala u sekoj slucaj.. na internet ne mozam da se oslonam zaso i za kivanje pisuva deka e simptom za rak..

14. Chantal

Chantal Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.380
    Допаѓања:
    8.769
    Не паничи иначе антиперспират спречува потење па затвара пори. Мене од адидас конкретно ми се појавуваше. Утре си на гинеколог и кажи му. Јас бев и на ехо на гради ми рекоа дека не е ништо. Се надевам е нешто слично и брзо ке го снема.

На kukla21 и Lavica2016 им се допаѓа ова.
  15. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    Хмммм:wasntme:

16. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Тоа ти е од антиперспирантите. И јас имав ваква мака. Само со вода миј се и не прскај ништо неколку дена.

17. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.525
    Допаѓања:
    38.738
    @Lavica2016 не се плаши и мене редовно ми се случува, особено од рексона. Толку многу ми ги затнува жлездите што едвај ја мијам при туширање, вода не прима кожата од сува. Смени антиперспирант за понатаму, и остави кожата да дише неколку дена, ќе се повлече самото.

На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. 0ли

0ли Форумски идол

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    11.618
    Допаѓања:
    35.539
    Не плаши се и на интернет не читај, таму за се' ќе прочиташ дека е рак. И мене ми се направи така еднаш и претпоставувам дека ми беше од бричот. Будала се избричав со бикче, од тие едно ноже што имаат :headbang: :headbang: :headbang:
    Не ставав дезодоранс, стик и сл., под мишка само малку со бебешка пудра и помина.
    Јас не можев да си на спуштам раката од болка, седев потпрена со крената рака :bug:

На kukla21 и Lavica2016 им се допаѓа ова.
  19. bela.m

bela.m Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2015
    Пораки:
    1.554
    Допаѓања:
    7.128
    Me primate nazad pak?
    Jas prokrvarev i ja izgubiv mojata tocka. Probavme da spasime situacija so progesteron ampula muskulno ama ete, taka trebalo. Doktorkata objasnuva deka plodot ne bil dobar.
    Dobroto vo cela situacija e shto do 5ta nedela teloto samo go isfrla plodot i ne se pravi kiretaza.
    Mi se skrati zivotot. Teloto si go cuvstvuvam mnogu istraumatizirano. Psihata vekje skroz. Site sme skrsheni.
    Ne se otkazuvame, kje prodolzime napred koga teloto i umot kje mi go pokazat toa.
    Zeni, fala vi najmnogu na svet za celata poddrshka, prekrasni bevte celi 3 godini. Jas moram da odmoram i od ovoj forum i od se. Na rabota nekoj den nema da odam. Losho izgledam i se cuvstvuvam. Ama, za kratko kje sum dobra, kje uspeam pak da zabremenam i da stanam majka. Ve sakam i gushkam site.

На curlyhair, Acka22, Lavica2602 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. em4e_baby

em4e_baby Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2015
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    839
    :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: