Лавици ме примате во клубот мum to be. Имам синче 3 год и со него кога се трудев да останам бремена бев во ова катче,еве ме сега пак. Имавме еден јули-август обиди ама ништо не беше успешно. Мм замина за странство па паузиравме ссега си дојде и се фрламе пак во акција. Ви посакувам на сите да си ги видите прво двете 2 линии,па точката што трепка на ехо па да ве погледнат две најмали очиња што вас ќе ви значат најмногу. Позз засега
Добредојде и побрзо да се префрлиш кај трудниците Го знам твоето синче од сликите што ги постираш, и му посакувам што поскоро да стане батко
Не двете црти треба да се убаво јасно црвени. Продолжи со тестот и во сл денови. Мене прво вака ми покажуваше па после жар две линии па откако ке помине овулацијата едната посветла др потемна. Продолжи со тестот јас некогаш и по две паковања сум користела зошто некогаш имав порано овулација а некој циклус овулацијата ми беше покасно.
Нема овулација. Треба да се двете исто црвени, кога имаш таков позитивен тест. За 24/36часа настанува овулација
@Asistentkа мој совет е да си бидете активни за секој случај да не ја пропуштите. Јас никогаш жар црвени немав, она жар-жар, а причина е што пијам многу течности и многу мокрам, па не може доволно да остане во урината за да ми покаже жар црвена линија. Штом воопшто се појави линијата, фаќајте се за работа
Да ви препорачам нешто , поготово за тие со пцос и нередовен циклус. Сите знаете дека имам нередовон циклус , јас лекот го најдов во Квантна медицина. Кажав дека чекав термин за лекување , епа вчера ми беше првата терапија и јас денес добив Поздрав девојки
Тоа се квантни ласери , кај мене беше терапија од 1 минута, не е болно воопшто. Се прави преглед , и потоа се примаат 10 терапии , кај мене доволно беше една терапија. Ви препорачувам да си закажете, помага за пмс ,цин ,хпв , чести инфекции , пцос , идиопатски стерилитет. Исто така помага и за имунитет, проблеми со рбетот, алергии, синуси и многу други работи .
Девојки да ве поздравам Јас чекам сабота да дојде да видиме дали ќе ја биде месецов За сега освен нервоза не осекам ништо(од пмс).. Гинекологот рече ако не ја биде овој месец да сум одела да ми даде некоја терапија, кломифен и инсеминација. Не ни знам што тоа значи, дали се таблети или што, но не го ни прашав.. Здравје како треба така нека биде Со среќа на сите
Не , јас сум тука работам. Се примаат 10 терапии, па се прави пауза 4 до 6 недели , па се прави контрола. Spoiler: Број за повеќе информации од 10 до 14 часот на 02 3237261 Или на фб Биоквант медикал Квантна Медицина
Дали редовното вежбање од околу пола час секој ден може да наштети при забременување? Ставив некое кило после спонтаниот, па сакам да се вратам на старата тежина, но сакам и да забременам повторно . Дали може да ми наштети?
Нема доктор што го прашав истово, а да ми рекол дека штети. Јас вежбам секој ден по половина час и ако не вежбам, полошо се чувствувам. Докторот ми рече да не прекинувам. Од некое шубе, кога правев инсеминација, паузирав со вежбање и само удрив на пешачење, па не беше успешна инсеминацијата. Е уште не сум останала бремена, но проблемот не е во вежбањето.
Jas ne vezbam no mnogu sakam..rabotnite obvrski ne mi dozvoluvaat vremenski bas ama bi sakala..e sega ti odamna znam vezbas i toa ako dobro se sekavam sekoj den..toa ne veruvam deka bi stetelo bas naprotiv.. no mene mi e strav primer do sea ne sum vezbala i odednas da pocnam.. Vo sekoj slucaj jas imam vo blizina mnogu pozitivni slucaevi kade doslo do bremenost posle nekolku meseci vezbanje..primer ke kazam na edna mnogu bliska drugarka..so maz i se obiduvaat moze 3 4 godini ne se fakase..6 meseci pocna da vezba se oformi oslabe top bese samo sto se uhoda so vezbanjeto ostana bremena..pred nekoj mesec pravese godinka deteto nejzino taka sto jas veruvam deka vezbanjeto inalo pozitivno vlijanie kaj nea