Дa ве пoздрaвaм и јaс Дoјде вештеркaтa и кaј мене денес тoлку oд oвaa гoдинa пoвеќе среќa вo нoвaтa Кaкви филмчињa сaмo си нaпрaвив вo глaвaтa aмa тoa е
и јас добив но не се натажив толку затоа што овој циклус планираме инсеминација, нема откажување,мора да успееме
Фала мила јас верувам дека ќе успеам овој пат ајде нека јануари ни биде успешен месец полн со позитивни тестови
И мојава утре ќе дојде ако не и вечерваа. А да ти препорачам филмчиња да си гледаме на тв а не да си правиме . Чувствувам дека 2018 ќе биде бериќетна
@Lady Leona ич нека недоаѓа ко што ми вика една другарка стискај не ја пуштај да дојде Иначе јас денес пукнав се ми се собра делам совети како треба да се однесуваме да бидеме силни ама еве и јас попуштив му се изнавикав на сопругот додека да ми олесни и си плачам цел ден Ме тепа нервоза осеќам дека ќе добијам а многу е рано (уште 8 дена) незнам зашто последниве два месеци а гарант сега и овој добивам толку брзо Еве пишав да си олеснам па да си легнам утре е нов ден Ве гушкам сите А тие што слават католички Божиќ Ви посакувам убав празник
Добро вечер идни мамици! Јас на два дена до добивање, ништо поразлично, градите ме болат веќе 10 дена и тоа ми е единствен знак дека овој месец нема да ми доцни, или ќе дојде на време или се надевам нема да дојди 9 месеци. Искрено не очекувам, немам ништо поразлично од секој циклис. Овој месец бевме активни преку еден ден, да ја пробаме и таа тактика . Имам и некои ситни брунчиња на лицето, што исто така се знак дека менструацијата треба да дојде кај и да е. Најискрено посакувам 2018 да донесе многу мешиња и здрави бебиња, радости и полни куќи.
Девојки еве денес 40ти ден, конечно добив. Многу сум разочарана, толку многу никогаш не ми доцнело. Си плачам и се прашувам со што го заслужив јас ова.... До кога вака?
@Beatris ,нека е последна менструација и за годинава,и за наредната.Исплачи се денес ако ти е тешко,а од утре пак со лавовски став! @Valentina888 Вале мила,под итно да и раскинеш на моменталната ти.Предпоставувам дека ти е фаза,предпразнична депресија.И мене празнициве ми прават дупка во душава,не знам колку пати деновиве фатив играчки,бебешки бодиња,ги држев ко блесава по неколку минути и ги враќав.. Тешко е без дете,ама мислам дека е уште потешко да се помириш со судбината и да кренеш раце.Нема откажување по никоја цена,ке видиш дека ке победиме.Сите
И јас да пријавам дека сеуште еве неколку дена имам кафеав исцедок значи претера веќе и гради ме болат подуен стомак поспаност нервоза сите мои симтоми за добивање Во другата година со исти желби и нови сили
Џабе ми е да се стискам , она бре сака да си дојде И јас бев нервозна , дури бесна хистерикус... а она си дојде тачно на денот , без ни малку да си се понадевам
Site do edna ke uspeete.Otkazuvanje...Nikako.Ne smeete ni da pomislite.Veruvajte vredi sekoja solza,sekoja bolka.Ve guskam
Never, never, never give up. Паѓа дух, расположение, надежи...Ама мора да се кренете горе, сами...Знам дека е тешко, најтешко е човек сам да се победи.Групава не за џабе се вика ПОДДРШКА..Еве ајде да си споделиме што правиме кога имаме лош филм...јас на пример правам миризлива купка во када, правам топло чоколадо, си се частам нешто ново па макар било тоа некоја обична ситница, гледам филм и сл. Најдете во што уживате најмногу и правете го тоа. Не си помагаме ако се разочаруваме. Времето секако ќе помине, подобро нека помине во добра мисла.
Ocigledno site ne fakja depresija i mene denovive mi e tolku tesko mesto sega da bidem 7 mesec jas sum prazna osekam tolku praznina vo mene sto se prasuvam dali eden den ovaa bolka ke pomine ama nadezda nikako ne ja gubam posto znam deka eden den gospod na site ke ni dade decinja ve guskam site ne sum mnogu aktivna na forumot ama sekoas ve citam i na site vi posakuvam sto poskoro da si vidite 2 crti
Исто и јас во депресии... Сега ќе ми беше термин... Баксузна година.... Се надевам следната ќе ни се посреќи на сите
Добро утро девојки,како што преовладува речиси кај поголем дел негативна енергија така си е кај мене но што е тоа е нема паѓање мора да одиме напред со крената глава и со нови сили дека 2018 година ќе биде најплодната и највеселата година со многу дечиња. Јас овој месец пиев Прималут нор одкога го прекинав ,денес мие 3 ден,која е границата за добивање затоа што докторот ми кажа треба да добиеш 2-3 дена но уште имам бел исцедок. Има ли некој искуство со овие апчиња?