Јас Се обидувавме 7 месеци со мм и мислев дека 14 ти ден ми е овулацијата. Со тест за овулација увидов дека уствари ми е на 16 ти ден и одма се фати. Сега пак почнав да го користам за втора бременост. Тие од Owie(така нешто) има 5 теста внатре. Овулација пак ми е 16 ти ден. Но сега и не можевме да бидеме толку “вреднии“. Празници, обврски, умор, алкохол .. Бевме само 2 дена активни за време на овулацијата. Но со оглед на тоа дека спермата живее до 5 дена во телото имам надеж дека може да ја биде ЕДИТ: кога веќе спомнав алохол.. Може глупаво прашање но да си прашам. Дали вие “работите на случај“ ако вм или вие се напиете макар и по една чашка? Јас и онака не пијам, но мм да се напие и чашка јас одма си правам филмови дека недај боже може нешто д аму фали на бебе ако се фати. Затоа и кога ќе се напие одлагам дур организмот не се исчисти од алкохол
@chocolade ме насмеа со алкохолот, иста бев пред да останам бремена Нема врска ако имате во себе некоја чашка, не влијае тоа на зачнувањето или на здравјето на бебето ако се фати. Уживајте и работете Инаку и јас со помош на тест за овулација останав бремена, и тоа со само еден искористен. Претходно 5 месеци се обидувавме, а со тестот бидна од прва, зошто видов дека наместо на 14-ти ден, јас овулација сум имала порано, дури на 11-ти. После само еден овулациски тест останав бремена @peperutka87 Едит: го користев be safe
Ете уште еден успешен случај со тест за овулација Јас секогаш го препорачувам кога некој ќе праша.. Ајде со лесно, мислам уште малку време ти преостанува за да се гушкаш со бебе Ти посакувам лесен пораѓај а до тогаш гали си го мешето, ќе ти фали многу
Devojcinja..na 27mi (sreda) ja pravev vtorata inseminacija.. utre/ zadutre treba da pravam bhcg..cisto me interesirase i kupiv nekoj germanski test od zegin..gledam bleda vtora crtka neli? Kolku se verodostojni testovive..pharmavital se vikaat
Ufff posle biohemiskata prosli mesec rano mi e da se raduvam..samo sakav da spodelam da ne bladam slucajno
@Lavica2016 cestitki,bleda-zar crvena bitno tuka e. Mojata vaka bleda linija ene ja 3 godisen plavokos decko. Ke bide nemoj od start negativno. Kaj mene nisto novo dobiv bas na bozik na 33 den. Poveke srekja zdravje dr mesec,moze fevruari ke bide mojot sreken mesec.
Честитки душо овој пат ќе тераме до крај ќе видиш дека овој пат ќе изджиме до крај јуначки многу ми е мило ве гушаме..
Daj boze sto pobrzo da si vidis i ti i site drugi 2 crtki!! Da da sabajle obavezno..so toa sto utre mi se 2 nedeli od inseminacija..ja mislev cetvrtok petok da praam..ama ke praam utre nema da izdrzam veke koa domasniov mi e poz.. hehe Mora do kraj!!!
Мислам дека е нормално што е бледа втората линија, важно е дека ја има. Со лесно и само позитивно, оваа година нема да се случуваат лоши работи!!!
Лавица, биди позитивна и верувај. Многу ти се радувам и многу ми е мило. Гали меше и оваа година оставаме се лошо зад нас. Гледаме напред во убави работи. Те гушкам
Честитки лавица не мисли на тоа што било.Нова година нов почеток на една здрава школска бременост.Уживај и гали меше.
Ејјј ај арлија нека е шо убаво вака да гледаш две цртички . Со добра мисла лавовски гледај на работите тоа што поминало ич немој да го помислуваш било и нема да се повтори
Опа батоооо! А ти за ваучер собираше инсеминации Честитки и утре бета да си провериш Само позитивно, гали таму меше
Досега тестовите се покажани добри. Имаа втора цртаа честитки и овој пат лесна бременост и до крај!!!!