Мене баш ваков ми беше на денот на добивање исто ми иде 30-31 и почекав 3 дена повторив беше поцрвена и бета 1170 така да почекај и повтори а до тогаш гали мешко
Епа ај и на моја глава да биде мене ми доцни 5 дена требаше да добијам на 04.01. ама ја нема вештерката. А имам симптоми како за добивање,а ми е страв да направам тест. Да си се пожалам де.
Вака не личе еј девојки целата се наежив кога ве гледам сите позитивни и радосни оваа година чискаа да направиме ситее во труднички да си се преселиме. Ви честитам на новите мамички завлечете и нас по вас
Opa opa trgna godinat na ubo i jas gledam bleda vtora Cestigki od bravis taka da prodolzi ke a mnogu bebeca i meskovci ova godina
Честиткиии девојки !!! Со лесно бременоста а се надевам и лесна нога имате па ќе не повлечете и нассс
Честитки девојкиии. Со лесно,со арно,школски. Уживајте во најубавите мигови. И бидете ведри и позитивни. П.С. Јас и покрај фоликулот од само 8 мм на 17 ден не се откажувам и верувам дека си расне. Др беше скептик,рече месецов кломифенот не завршил работа,ама јас сум инает невиден,не се откажувам. Си го познавам циклусот,нередовен ми е,веројатно е доцна овулација. Мерам базална наутро,паралелно пијам и вркута. Вредни сме со мм секој ден,па ќе видиме.
Taka e nema otkazuvanje Drug pat ama daj Boze.da ne treba smeni so nesto drugo gledam.dosta gi falat i ineksite merionali jas od niv ke probam A i za virak kapkite za tie sgo imat neredoven ciklus i ovulacija da si gi zemiye da probate eve jas mesec osekam.podobruvanje
Na site trudnici neka vi e so sreka pa stiskajte palci i za nas daj boze da e se kako sto treba pa se drugo ne e vazno. I da vikate na babino
Драга Ларичка, мислењето на др е да одиме три циклуса со Кломифен. Мене сега ми беше вториот со по две апчиња од 50 мг. Следниот ќе одиме со три. Ако и со три дневно (најголемата доза колку што сум информирана) не успеам, ќе продолжам со друга терапија. Претходно ми спомена дека треба да паузирам после Кломифенот три месеца. Не знам дали само од него или од се што значи терапија