Девојки јас од вчера почнав со природни билки ,покрај чувар куќа со мед слушнав за чај од коприва и невен спас за полицистични јајници.Дали некоја има искуство колку количина треба на ден да се внесува од чајот и дали има ефект?
Девојки моиии ајде убаво ни тргна сите да се исчистиме од групава. Кај мене ништо ново чекам да не добијам претходниот месец добив на 34 ден да видиме овој.
Хелоу. Среќни празници. Да си ја почнеме со две црти а да си ја завршиме со нов член во семејството. Јас да си осеќам повторно симптоми на добивање. Треба на 15ти да (не) ми дојде. Си терам со метформин веќе еден месец, кломифен не почнав, фатија празници немаше да можам да одам на лекар. Ама здравје. Има време. Ако не биде до пролет, тогаш ќе почнам. Чао чаоо..
Женички,ве нема викендашки. Пишувате домашни изгледа. Само да се поздравиме само. Кај мене ништо ново,чувствувам болки како симптом за добивање
И јaс истo милa aмa ме бoлaт грaдите јaјниците кaкo ме бoлaт и пoлoвинaтa тoa е шo ќе биди некa биди тoa е Дa ве пoздрaвaм сите
Јас имам тесто замесено,чекам да стаса па пици ќе правам.Бујрум те. Домашна ќе пишувам малку покасно. @Lara 27 @Vеrba незз зошто не можам да те тагнам. Симптомите за рана бременост и пмс се исти. И јас пред скоро 4 год ги имав тие симптоми и чекав да добијам и опп 2 црвени линии на тестот. Ви посакувам и кај вас да,се такви симптоми на рана бременост
И овој пат се разочарав, од одвнатре нешто ми кажуваше не се радувај, и тоа и се случи, прокрварев и тоа страшно. Собирам сили да продолжам, ептен сум down, јас на едната страна бришам солзи, тој на другата, гушнати, без ниеден збор. Продолжете женички со борбата, мене ќе ме нема некое време додека не се соземам. Ве гушкам сите **
Нема зборови што можат да те утешат во моментов. Исплачи се,викај,ако треба и крши. Избришете ги солзите и горе глава. Што е ваше ќе си дојде. Дедо боже може е забаен но не и заборавен.Ќе ве огрее и вас најубавото сонце наскоро
И јас добив денес. На 18 ти имав претходниот месец. Рано некако, но што е тука е. Мора да се опуштиме, и стресот си го прави своето
Исплачи се,олесни си ја болката и тежината од душата. Претпоставувам дека ништо не помага,но како што споменаа и погоре Господ може забавува,но нема да не заборави. @tincemajmunce прочитано драга. Исто ко тагната да сум. Дај Боже да е тоа,но кај мене нема шанси за тоа. Денес ми е 26 ден од циклус,а на 17 ден имав само еден фоликул од 8 мм. Од 20 ден (бидејќи очекувам доцна овулација) пишувам домашна секој ден,а вечерва забележав исцедок како оној при овулација. Дури на 26 ден
Биди силнаа, многу ми е жал ама нема откажување одмори се во секоја смисла и одиме до исполнување на желбата
Девојки што гледате? Сликано е зумирано дали има врска? Мислам дек нема врска секако и да има нешто ќе каже.