Povtori go obavezno mene mi lici kako pozitiven. Aj ti drzime sreka pozitiven da ispadne so zar crvena crta.
Извини што дури сега ти пишувам ама бев у хаос деновове. Сега го најдов тестот се вика Detect Ovul Quick.
Направив нов овој негативен. Сабајлечки ме разочара. Ама нема да си го упропастам денот. Ќе чекаме да дојди вештерката :/
Kako bre taka skoro bev sigurna deka e pozitiven deka I kaj mene bese edvaj vidliva ama ispadna pozitiven. Nisto mila ne se razocaruvaj sto e toa e sledniot pat ti posakuvam vistinski pozitiven. Te
Девојки каде имате испитувано резистентност на инсулин, во авицена не испитувале, во ремедика не, во државна немаат реагенси, предложете ми каде да се јавам?
Оф бее па и мојот беше ваков па позитивен и затоа мислев и кај тебе е.. како и да е нема разочарувања ќе биде кој е Господ никој не е..те гушкам
Јас во поликлиника идадија и букуреш имам проверувано. Каде што прават скриен шеќер мора да проверуваат и само инсулин. Види на ендокринологија.
Во хемолаб имам правенотакво нешто амо е тоа.Ти земаат крв,па пиеш шербет таму па пак ти земаат крв,па по два саати мирување,пак ти земаат.
Да ве прашам колку мм треба да е фоликулот и колку ендометриумот пред овулација? Јас пиев кломифен втор месец 100мг. Денес е 11 ден од циклус и докторот рече дека имам 2 фоликули со големина од 22мм и 21мм, и на десниот јајник 16мм. Имам редовен циклус па најверојатно овулација ќе имам за 2 дена.. Во четврток треба да одам пак да видит на ехо дали се пукнати сами. Немам историја на цисти и тн, и секогаш пукале сами фоликулите.. Дај боже да се израдуваме сите со убави вести
Е ајде де и јас очекував и бев убедена и затоа и за претходниот тест побарав мислење си реков другиов е секако позитивен. Што е тука е ќе чекаме да добијам па одиме одново. Ти благодарам многу Пред дс го фрлам случајно приметив како да се прелива, инаку од далеку не се гледаше сваќаш? Незнам дали убаво објаснив одприлика по 5 мин И јас мила се надевав ама тоа е не му било време сега, ама ме чуди што немам абер за добивање освен бел исцедок.
Мислам дека на овој начин скриен шеќер се испитува, резистентноста мислам со едно боцкање дека се проверува.
Јас ги испив навечер по 2. Заради несакани дејства преку ден одбегавав сабајле да пијам.. И вака супер реагирал кломифенот, бурно рече лекарот.
@curlyhair не сакав да ширам негатива,а и нели чуда се можни секогаш. И мене ми се има ова случено,буквално идентично како кај тебе. Ајде девојки ќе не погледне Бог и нас