Bokace najmila nemav prilika da ti pisam prethodno,ti ja posakuvam celata sreka na ovoj svet zasto ja zasluzuvas! Zivotot ti dade vtora sansa da go uzivas.Uzivaj go i slavi go bez pardon Te saka tvojata lavica
Животот носи и вакви работи, ќе помине и овој лош период и ќе ме огрее сонце Полека шокот поминува , уште не сум психички опоравена , но почнувам да се враќам во нормала Ти благодарам на поддршката , те гушкам
Девојки,мене ми е денес 34 ден од циклус. Нередовна ми е,така што ништо не ми значи што не ми дошла. На 17 ден од циклус после Кломифен имав фоликул од 8 мм. Др го занемари. Но јас не се откажав и од 21 до 28 ден интензивно бевме вредни со мм. Последниве неколку дена забележувам на тоалетната слузав бел исцедок. Како мрсул растеглив,густ,кој се појавува секогаш кога одам во тоалет. Прв пат ми се појавува. Ве молам простете за ваквиот опис не знаев како поинаку да доловам. Имала ли некоја слично искуство да ми помогне? Ако не добијам оваа недела тест ќе правам на 28.12 кога ќе биде 14 ден од низата вредно пишувани домашни
Да не ти се сега плодни денови, и овулација, па затоа таков исцедок.. Осеќаш дека ти се разработени јајниците?? Можно е да е тоа бидејќи кажуваш дека на 17 ден бил мал фолекулот.. И јас дека имам проблеми со времетраењето на циклусот, и кога точно ми настанува овулација си нарачав ленти за овулација од eBay што ги имаат пишано на темата за тестови за овулација. Чекам да ми стигнат, па здравје од нареден циклус да почнам да ги употребувам и ќе пишам искуство..
Девојки како сте? Денес ми е 29ти ден од циклус, со оглед а тоа што циклусот ми е катастрофа, не знам кога да направам тест, колку време да чекам, а многу сум нестрплива. Нели овој месец следевме фоликули и имав еден што мислиме дека пукна на време и дека овулација имаше. Тоа се случи некаде на 19ти ден, утре да направам или да чекам уште.
Ако ти е шашав почекај уште ден- два и ако ти трае душичката. Јас добивав на 35 денови, тест не правев пред 30ти ден.
@Beatris со оглед на тоа што се само 10 дена поминати од овулацијата, за домашен тест мислам дека треба да почекаш уште некој ден. Мене денес ми е 11-ти ден од овулација, но некако не се надевам бидејќи спермограмот што го правевме полош беше од претходно, само 4% брзи, но никогаш не се знае. Во петок треба да не добијам, а почнаа благи менструални болки
Mi kasni skoro 54 dena se slucuvalo da mi docni megutoa tolku dolgo ne napraviv na 5 dekemvri beta hcg negativno pred edna nedela kafeav iscedok samo eden den sto bi mozelo da bide a se obiduvame veke 9 meseci za bebe
Немаш интерпункција, па не разбрав... Дали пред една недела провери бета или пред една недела си имала кафеав исцедок? Ако си проверила бета пред една недела, провери си пак.
Na 5 dekemvri pravev beta hch bese negativen. Pred edna nedela samo eden den kafeav iscedok na vlosaa samo.. i toa bese se
Od kako napraviv hsg voopsto nemam dobieno.posleden ciklus 28 oktomvri od togas nisto a site rezultati i ispituvanja se vo red