Јуначко срце не издржа и денес на 41 ден од циклус направи тест. Тест негативен а циклус нема. Не знам зошто но јас сум убедена дека нешто има,а не покажува бидејќи е рано. Ако не ми дојде за две седмици ќе правам пак.
мене ми касни од 18ти 3 теста негативни последниот пред 3 дена. незнам што да мислам на гинеколог закажав за четврток немаше термин порано. немам ниту симптпм некаков за добивање. повремено болка во карлица овие дена и мачнини. некое мислење?
преку мокраќа во лабараторија за 30мин. дознавате да не се мачите да не сте под стрес и во исчекување на мене дури за 5м ми кажаа дека нема ништо
Девојки два дена пред НЕдобивање.. Овулацијата беше на 17ти месецов, што значи 12dpo денес. Незнам дали се гледа мн е бледа, најверојатно рано е. Симптоми: болки во долниот дел на стомакот, болки во грбот. Температура следам, после овулација ми беше 36.8 и остана, не се намали како пред да добијам. Само да е се во ред го молам Бога. После година и 3-4 месеци.
Гледaм и јaс бледa Честитки Девoјки дa ве пoздрaвa сaмo штo се врaтив oд фoлкметријa Десен јaјник фoликул 20мм 13 ден циклус лев јaјник кaкo зa близнaци пo 16 мм Еднoметриумoт мaлку е слaб естрoфем земaм 2×1 aмa јaс ќе земaм пo 3 штo велите oвие денoви пoслем пo 1 ќе земaм И не ми дaде стoп инексијa викa сaми ке си прснaт
И јас гледам ајде со лесно нека е.. се ќе биде во ред мисли позитивно кој е Господ никој не е Абе и мене ми се гледа ама ептен бледа ти доцни? Има шанси за рана бременост леле што убаво ајде сите да ми се придружите
И јас сум тука некаде со овулација како @cinderella5 . 17, 18 - ти Јануари ми беше овулацијата.. Таа ме поттикна да направам тест.. Инаку имам нередовен циклус.. Незнам што да мислам..
Ајде мила бидете вредни и чекам и ти да ми се придружиш убави фоликули искористете и водите љубов..те гушкам Мисли дека има бебе во меше и гали мешко..леле се израдував само со лесно нека е мила почекај 2/3 дена и повтори го или секако преку крв најсигурно
@em4e_baby повтори го утре најдобро, треба да има прогрес секој ден да е се потемна. Јас така планирам до среда, па здравје преку крв.