Kaj sakas mozes da gi pravis inseminaciite, jas ednostavno poveke veruvam na specijalistite od privatnite bolnici. Po mene se postrucni vo delot na neplodnost..nazalost.
Јас само една имав на ГАК, другите на приватно и добив ваучер. @CaraMia вие за секој случај почнете си веќе интензивно домашно да пишувате, од вишок глава не боли
Не мора на Гак. И не мора сите 4на исто место. Каде сакаш ги правиш. @0ли редовни пишувачи сме ние на домашна,досега минус немамме,засега црвенееме на овој тест на другиот ќе видиме за 2-3недели
zdravo.. jas sum nova ovde, samo citam mislenja a nikogas ne sum ostavila svoe mislenje.. no sega baram mislenje od vas.. jas i maz mi skoro dve godini se obiduvame za bebce.. imam belo pra je, neredeovna menustracija i policisticni jajnici.. pred nedela vreme imav belo pranje kako parcinja beli od femina nesto procitav i pomina.. posledna menustracija mi bese na 24 januari.. obicno kasni no sega dva tri dena osetiv predmenstrualni bolki.. pred 3 dena mi potece krv rozeva, sega tie 2 dena imam ligavo kafen iscedok, dali e mozno da sum bremena ?
А вака да се измачуваш полесно ти е ? Ајде мочни и замижи. Не се измачувај. Знам како ти е , ама никој овде туку така не може да ти каже дека си бремена или не си. Гудлак
ke napravam moram.. samo se plasam ako e testo negativen da ne e nekoj pogolem problem so menustracijata i slicno .. da.. redovno odev.. sega posto ne sum vo mk ne sum bila.. pred mesec vreme napravih sote kontroli i sega cekam rezultati od ppt da se nadevame ddeka ne e nisto strasno..
Женски правев сабајле тест од оние поосетливите и искочи негативен а по правило утре требаше да го направам дали има шанси да е негативен затоа што е направен порано ? Иако е од тие што се за после 8 дена од зачнување ? И цело време имам безбоен секрет како подмочана сум (извинете на израз)хелпзнам дека само ќе нагаѓаме ама барем да се утешам додека чекам
Точни се тие тестови,на тие милсиш што се 200ден така? Единствено да не се чувани во добри услови во аптеката па да е од старт неисправен тестот.
Добро утро-добар ден поддршко,сонце не буди и води до работа,сонце не испраќа од работа Јас одвај чекам да се вдомам по работа дека денес е денот нели? Има овулација така? (врз глукофажот сликав)
ах ако се случи по 14-15дена. Тест за овулација ми е и мислам дека е поцрвена линијата од вчера што објавив