Тина одма да закажеш кајМ.Ивановски од систина човекот има чаре за сите.Закажи уште денес многу се чека ќе појдете со сите документи.Поздрав и секое добро.
Направив. Имам II... Но на др ми закажаа дури за 10 дена со објаснување дека нема да се види ништо и дека е рано. И сега ми е мисла и сум многу загрижена
Aaaaa so zbiris ???? Lele brzo trk napravi si bhcg..vidi ja pa.kuti..ajde slik od test da vidime tuka odma!!!! Cestitki srekoo I nema zaso da si zagrizena na site taka zakazuvaat...bhcg pod itno i mirna glava
Честитки се ќе биде во ред. Точно ти кажале дека нема ништо да се види. За мирна глава провери си бета денес и задутре (задутре вредноста треба да е дупло поголема од онаа денес). Со лесно.
Ќе почекам до ехото. Многу голем стрес ми е боцкањето. Последниот пат се онесвестив и 5 минути не можеа дазме повратат. Знам ќе ме карате ама што ми советувате нели може и да почекам? А до тогаш со позитивна мисла
Супер, многу ми е мило. Никакво боцкање и замарање дополнително, уживај си. Во право се што ти закажале за 10 дена, сега ништо нема да се гледа. Мисли позитивно и да знаеш дека се ќе биде како што треба, господ е голем, ние ништо не може да смениме. П.с. За карање си што не си се пофалила тука
Верба од сега натаму никогаш нема да бидеш безгрижна Прво да ја видиш точката, па ќе трепериш додека не слушнеш срценце како чука, таман ќе се опуштиш дошло време за прв скрининг, па втор, па било мало/големо бебето, па пораѓајот, па дома дали дише среде ноќ, дали цица, дали јаде... и така постојано во грижи срцето ќе ти се полни со љубов. Опушти се и уживај
Cestitki so lesno, ne si pravi dopolnitelen stres ako nemas nikakvi problemi pocekaj 10 dena brgu ke pominat.
Со лесно нека ти е мила!!!! Ептен ме израдува!!! Сега опушти си се, и кога ќе ја видите точката на ехо за 10 дена ќе ти се избришат сите дилеми!!!
Ајдеее какви мисли честитки со лесно баш ме израдува уживај и гали мешко остај да си расте малото за скоро ќе си го видеш точкичето само опуштено