Кој смее да те кара, овде е поддршката какви кавги. Јас верувам дека се онесвестуваш од боцкање имам пример во фамилијата (мм е тој пример ) филмчиња кафе со другарки ќе летне времето.
Честитки и без грижи. Нормално е контрола после 10 дена. Јас бев после една недела па уште имаше само сакус. и ти си ќутиш, трај/прај. Што убаво раздвижување во темиве. И во вештачко многу исчекување, а и тука на убаво мириса. На сите ви посакувам позотивни тестови и безгрижна бременост.
Аииии што новост имало тука Честитки Верба за 10 дена здравје и срценце ќе слушнеш. Гали меше и уживај во понатамошниот период.
Душо мн ми е мило, ете гледаш исто време имавмр циклус и на двете ни се посреќи. Кај мене се виде и тоа и подоцна било зачнато. За 10 дена мене ми рече да чекаме срцева акција а се виде иако плодот одговараше на 4+2 гестациски недели. Ама мене не ми се чека уште недела дена до наредна контрола и ќе одам од понеделник и во Плодност. Мој совет да си појдеш побрзо, оти ете мене покрај фолна која ја земам со месеци ми даде и кардиопирин. Што побрзо те видат може побрзо да се почне со терапија ако е потребна. Со лесно и до крај
Баш истово јас му го реков на мм кога прв пат ги видов 2 цртки. Дека од овој ден нема да бидам мирна ни еден миг, се додека сум жива. Но тоа значи да се биде родител Со среќа душо и со лесно
@verba честитки мила,со лесно и со убаво,за 10 дена да си видиш плодче,и немој да се грижиш,од сега само за убаво ке имаш грижи И од @fina erika чекаме убави вести во Понеделник Многу се радувам на позитивните тестови и мрднувања од мртва точка во групиве.Ми дава надеж и верба.И кај екипата во вештачко мириса на неколку нови бебуши,една цела генерација љубов ке се роди допрва
Мојот беше и со побледа црта а ете го си расте во мене така да само опуштено и уживај до преглед ајде сите да ми се придружите до една..
Ко мене си ќутев и не се надевав зошто мислев касни и тоа е тоа. Ништо другачије од прошли месец. Кога најмалку се надевав тогаш се случи. И верувајте ништо ама баш ништо нека не ви биде знак. Не чекајте и не следете овулација. Пишувајте домашна не секој ама на 2 дена.
Ви благодарам на сите драги девојчиња. Ве влечам за носе сите кои си посакувате. Ве гушкам сите до една. Вие сте една од најголемите поддршки
Честитки и со лесно до крај. Смирено колку можеш,не го стресирај тоа мало зрнце во тебе,се ке биде во ред верувај . Така малку да ни заличи темава,посакувам ако не секој барем секој втор ден да гледаме ваква убавина со две || @baby 5 честитки ти посакувам школска бременост гали меше и уживај
Гледам многу страни испишани и знаев некој убави вести има Честитки @@Verba. Со лесно да си ја износиш бременоста. Да се полни темава само со убави вести