Фемибион ги пијам поради метилираната фолна, но во составот има и метилирана и обична фолна. @tincemajmunce обавезно и хормони. А болки имаш?
Bolki nemam,a hormoni vo ovie 3 god od ko sum porodena nezz ni sama kolku pati imam ispitano. Super se. Ama ke ispitam pak ne mi e problem nikakov. Da vidime sto ke bidne naredniov mesec. Tebe ti posakuvam uspeh i te cekam so 2 zar crveni linii.
Па се сомнева оти нема бременост има и такви случаееви со оштетвање од хистероскопијата и несака да одиме на стимукација без проверка затоа чекор по чекор и ќе стигниме до целта па со Господ напред
Е тоа е правилен пристап. Никаква стимулација без ХСГ. Ни Кломифен, ни нешто друго. Ајде со убава мисла до крај, важно почна да одиш и за брзо ќе успееш! Со секој чекор си поблиску.
Имам направено пред 3год во ред ми беа проодни во систина правев хормони не ми кажа да испитам и само пап ми направи другите микробиолошките не и ми кажа да пијам мака и чај од ајдучка трева во комбинација со други и ете јас почнав се да правам баш така како што ми кажа
Девојки дали сте имале случај после неуспешна инсеминација проверено преку крв и тест, прекинав со терапијата, ми дојде нормално и после 10 дена еве пак ми дојде. Никогаш вака не ми било, со оглед на тоа што имам редовни менструации на 25 дена. Во меѓу периодот бевме активни со мм е сега незнам што е ова. Помош?
Здр ... морам да прашам да не лутаме каде може тест за сида да направиме и со упат и само мм или и јас... време е да почнеме од некаде пред спермограмот треба тест и нз каде ???
Оли точно така е ,но довербата се губи некако кога гледаш дека не си стигнал до целта можеби период мие па талкам по други доктори .Инаку сум презадоволна од докторот сегашен и разговор и вниманието што ми го посветува се надевам дека нема да има потреба да посетам друг доктор. Дај Боже да се израдуваме сите што е можно побрзо
Нема губење верба, што е тоа? Целта е доволна за да не ја изгубиш. Ќе талкаш, ќе трчаш, ќе се потиш, но нема губење верба. Се знае за што го правиме ова и нема поголема сила во животот од таа сила. Мајчинска сила е тоа и додека сме живи ќе ја имаме! Да не сум чула да губиш верба! Само напред и ти пуштам среќа
Поздрав женски Јас денес добив и мојата прва инсеменација помина неуспешно Со нови сили продолжуваме понатака. Ми кажа докторката да почнам да пијам Агнес таблети секој ден на гладно и да продолжам со достинексот како и до сега,и што повеќе вежбање. Овој месец на среќа ке пробаме сами, па од јули пак инсеменација.
А кога имаш правено хистероскопија, мислам пред колку време? Малку ми е чудно ова дека може да дојде до оштетување на каналите при хистроскопијата? Но сепак пристапот си е во ред што не дава стимулации пред тоа. Ти посакувам успех