Те гушкам мила силно Ќе биди ајде глава горе позиривно ќе расти и нашето меше за брзо Точно пред една година правев хистероскопија и требаше одма да проверам канали хсг ама си викав ќе биди ама не не не Сега ќе одам петок ќе видам што ќе кажи др
Значи ти воопшто немаш ХСГ напарвено до сега? Ајде полека полека се ќе се среди. Сите ќе се исчистеме од оваа тема.
Имам како не со хсг видов дека матката ми е како т па затоа хистероскопија правев корекција на матка и сега пак хсг да се види дали е во ред не се сеќавам колку беше во плодност хсг ако знај некоја нека ми поткажи Ве поздравувам и ве гушкам
Здраво девојки, вчера ми беше 31ден од последна менструација, правев тест преку крв и беше позитивен со вредност 46.5, а според овулационите тестови овулирав на 19ти ден од циклус. Мислите дека се во ред овие вредности или е мн ниско? Малку сум исплашена затоа што имав еден спонтан претходно..
Леле јас во грч сум целата, уште ми е страв да се израдувам убавоза ден два би требало да се дуплира вредноста? На колку време се зголемува?