Ајдееее уште една мама иднаааа! Цел ден ја отварам темата да видам ваков тест,кога видов дека си поставила фајл во темата си реков ,тоа е тоа, Со величка ќе галиме мешко. Прекрасна слика душо,оди си на ехо да си видиш,лелелеле пресреќна сум!!!! Честитам!!!! Ајде матилда,ајде и ти денес,утре
Да тоа е тоа честиткиии со лесно нека ти е мојот беше и посветол па ете го синко ритка во мене... ајде нека се множат позитивни тестови
честитки и од мене! иако сум нова меѓу вас, познато ми е чувството на исчекување... баш како и во моментов! ..поддршка (прогестеронска хехе) за сите!
И јас направив тест кај мене е негативен ... а уште не ми доаѓа...ќе почекам до среда ... Што се случува незз...обично или на точен датум или порано ми доаѓало ...овој пат ми е чудно
@Happyinlove мила добре дојде ете се нашол проблемот и веќе е отстранет ти посакувам побрзо да си мешко и да се префрлиш во поубавите теми. @Veki4kaa честиткииии милаааа party:
Честитки @Veki4kaa ве следам секој ден скоро и мене утре треба да не ми дојди......многу сум нестрплива ми иди денес да направам тест.... Ве бакнувам сите