Леле честитки мила, со лесно бременоста. И мојот прв тест беше ваков сличен дури со уште побледа линија, за 5 дена направив нов и веќе добив темна втора линија. Една недел после првиот тест бев на гениколог, меѓутоа само кеса се гледаше, и по една недела бев повторно и слушнавме срценце. Со лесно и се најубаво мила
Честитки мила гали мешко девет месеци monik55 мила со лесно сега читам за тебе мила баш ми е мило за тебе Гали меше
@monik55 , @fana , @Lavica2602 , @LoveHope , @#Sweet.girl , @0ли , @baby 5 , @Happyinlove , @Vaga~ , @matilda258 Ќе биде мила, повтори го за некој ден пак, и само позитивна да бидеш , @dunika , @Bebulleee , @irenna , @tincemajmunce , @an4ii , @Бибка04 , @malecko87 , @Lady Leona , @duffi фала ти мила, ја па мислам треба појаки да бидат , а тоа имало и послаби дури @curlyhair , @claudi00 , @Karmina1989 , @paleska3 , @Lara 27 Фала ви многу девојкиии, на среќата и нема крај! чуството дека имаш живот во мене не се опишува со зборови, Сонцее на мамаа, сеуште неможам да поверувам, чудно ми е , ново свежо, синоќа неможев да заспијам , врти се на една на друга страна, не бива. На сопругот уште не му кажав ми дојде му реков пак, и малце се разочара, ништо вика 3 рунда после вика е оти вака не се фаќа, што е работаава? а јас длабоко во мене си се смешкам Денеска ќе му ја соопштам убавата вест. Сите што посакувате бебче дај боже кај сите да се фати , сите да се радуваме на оваа прекрасна вест! Ве бакнуваме сите со бебуш
ама ајде кажи му на човекот, јас не би можела да издржам да не му кажам одма дај Боже следниот месец да бидне!!!!! срце сподели бар некој најмал симптом вака кога би се навратила 2 недели уназад реков дека нема месецов да мислам ама ај пробај не мисли...6 ден од инсеминација ми е
@Бибка04 ако ми веруваш немав никаков симптом, освен гради што ме болеа, а мене никогаш не ме болеле градите пред да ми иде, и расположението ми беше - горе-доле, ама тој симптом ми беше редовен пред да ми иде, еве денеска малце главата ме боли и малце ми се лоши, и како уморно се чуствувам. Вака ќе му соопштам за некое време
леле бравооо...преслатко е!!! хаха ти веќе си решила девојче да е баш ме расположи и среќна сум за вас... се најубаво драга!
Нее немав избор таков беше балонот, јас сакав неутраален да е , ама да сакам да женско потајно Фала ти мила
Здраво девојчиња ! Правев хормони , пролактинот 27.08 (5-35) висок бил за забременување . Ќе пијам Достинекс 1/2, 2пати во неделата . И ме интересира , можи да се остани бремена додека ги пијам ?? Во упатството не го сретнав одговорот
Кај мене уште ништо, денес бев на ехо, се плашев да не имам циста ама ништо, ни трага ни глас од доаѓање но и од бременост ништо, бев и на крв ништо, уште повеќе паника сега. Дали уште е рано 32 ден денес?
Сеуште се надевам дека е доцна овулација и дека сепак постои бременост, незнам дали и ќе биде штетно доколку има бременост а сакам и да направам микробиолошки брисеви да се подговувам и за инсеминација?
според мене стрпи се барем уште ден,два..сепак да ти дојде треба па после да почнеш со терапија за инсеминација