Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Бибка04

Бибка04 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2018
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    250
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    хахахахах опасна си ме изнасмеа...може и на параглајдер зашо да не..секако со главата надоле...еј секс in the air... хахах забегав тоталка... се ќе се праи се, акробации и варијации на тема...(митко така ми збореше за акробации и сите пози, незнам за вас ама со мене е ептен експлицитен, да не го сфаќав како шала ќе беше не така пријатно хахаха колку смешки имам со тој човек, те дочекува со Ајде соблакај се да видам и јас нешто голо хахах итн итн многу имам) anywaaaay незнам веќе што ми беше муабетот... еј викендов да си поминете откачено..

На Lara 27 и curlyhair им се допаѓа ова.
  2. Lara 27

Lara 27 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    1.235
    Допаѓања:
    3.606
    :* се ќе биди кај сите
    Ве гушкаммммм :hug::hug::hug:

На curlyhair и Бибка04 им се допаѓа ова.
  3. Бибка04

Бибка04 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2018
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    250
    .
    .
    .
    .
    .
    Фала Лара! како викаат Па не сме грешеле на никој, зошто и кај нас да не бидне :emo::makeup::hug:

На curlyhair и Martka им се допаѓа ова.
  4. Lara 27

Lara 27 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    1.235
    Допаѓања:
    3.606

Дааа така е за месец 2 .3 4 7 ќе биди кога тогаш веруваме во чудата од Господ се е можно нема невозможно мили мои :!:
    Случката со жената незнам дали ја прочитавте пак ќе ја пишам послем долги 13 или 15 год борба за бебе изгуби надеж со нередовен цикчус со многу нерви таа беше бремена 8 месец дозна кога одеше на преглед за сомакот на ехо кај интернист жената се шокира и за еден месец стана мајка на прекрасно машко детенце има и др :muscle:

Затоа позитивно и се ќе ни оди со позитивност :dance::dance::dance:

Што викам кој и да ме колни и лошо да ми мисли јас му велам Господ да те благослови:rofl:

Многу заминаја од подршка во трудничко и ние ќе си заминиме :o: :rock:(hollest)

А ќе заборавев ми пиша за смирвање Персен па ќе се смирам малку или :fubar:

На L*G, Bjanka82, mace89 и 7 други им се допаѓа ова.
  5. Бибка04

Бибка04 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2018
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    250
    ..
    .
    .
    .
    Се разбрав освен ова со Персенов??:?:8-| Иначе, многу ме расположи со постов, секој збор ти е од душа и тоа голема душа... во Божји уши нека е! ... силна верба и многу храброст треба, а и многу нерви ама ќе биде... силни женички сме ние знам јас... паметни, бистри и јаки :muscle:

На Bjanka82, tincemajmunce, dunika и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Lara 27

Lara 27 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    1.235
    Допаѓања:
    3.606
    :rofl: персен се таблетки за смирвање и опуштање ми ги дада матичниот гиниколог и кажав дека се осеќам како под стрест дека само мислам ќе биди нема да биди и ми ги даде содржат валеријана и маточина наместо да пијам чај ги земав таблеткииии
    Тоа е тоа :rofl:
    Се ќе биди само еден ден нас нема да не има затоа опуштено :beer:

7. Бибка04

Бибка04 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2018
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    250
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    аууу па тоа и мене добро ќе ми дојде...да си ги побарам и јас..на чаеви сум само... ќе биде, само вистинскиот момент да ни е троа поблизу.. сакам мајчински да му изгледам а не бабски... иако добро си се држам за годинкиве..

8. Lara 27

Lara 27 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    1.235
    Допаѓања:
    3.606
    Земи земи :rofl::rofl::rofl:

9. Бибка04

Бибка04 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2018
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    250
    .
    .
    .
    фрли ваму некое ...чупо :rofl:

10. Lara 27

Lara 27 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2017
    Пораки:
    1.235
    Допаѓања:
    3.606
    Ајде земи (tumbleweed)ќе играш само (poolparty)(poolparty)(mooning)(mooning):rofl::rofl:

На Andonia му/ѝ се допаѓа ова.
  11. curlyhair

curlyhair Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2016
    Пораки:
    793
    Допаѓања:
    2.177
    Е многу ми е мило што ми сте позитивни вака ве сакам, да правиме убаво за да нсјдеме уште поубаво :muscle::l:

На Lara 27, Бибка04, PrincessLea05 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. mace89

mace89 Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    2.047
    Допаѓања:
    4.107
    Јас бев толку опуштена тој месец што мислам дека ако не аплицирав за инвитро никогаш немаше да се опуштам. Затоа ве советувам сите, јас се мачев долго за на крај да забременам природно затоа што незнаев да си го ставам мозочето на пасење. Најдете некоја занимација и релаксирајте се. Ќе си дојде само по себе баш како што сите ме советуваа КОГА НАЈМАЛКУ ОЧЕКУВАШ и да старите биле во право ОПУШТИ СЕ И ЌЕ СЕ СЛУЧИ. Ве влечам сите до една по мене и како што успеав јас ќе успеете сите :*

На Lara 27, paleska3, baby 5 и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Melek4e

Melek4e Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2018
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    75
    Povtorno mi dojde :( Of bee... Veke ne znam kade da se obratam shto da pravam!!! Mikrobioloski super, folikulometrija super... HSG kompletno proodni jajcevodi... Doktorkava moja ko demek prvite tri meseci posle HSG bile golemi sansite... Kako da ne.... :( celo vreme mi e tamu pametot! Mnogu sum razocarana... Sto da pravam koga mnogu mi e golema zelbata za bebche... :( :(

14. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.357
    Допаѓања:
    119.431
    А испитувања за сопругот?

На 0ли му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Melek4e

Melek4e Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2018
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    75
    Sekako... Mikrobioloski i spermografija... Izleze se vo red !

16. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.357
    Допаѓања:
    119.431
    Пробај да се опуштиш и уживаш не го гледај сексот само за правење бебе, сепак не сте машини. Водете љубов опуштено и што почесто. Немате проблеми и бебето ќе дојде, но е прашање на време. Позитивно и трпеливо ќе успеете, ќе видиш. Нема разочарување, секој циклус е нова шанса за најубавата круна на љубовта. Посакувам што поскоро да ги видиш посакуваните две цртички.

На curlyhair, Veki4kaa, Бибка04 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Melek4e

Melek4e Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2018
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    75
    Dobro dajte mi nekoj predlog kako da ja trgnam mislata mesecov?? Nov mesec nova shansa... Taka e... No kolku i da se obiduvam, kako se nablizuva datumot Za dobivanje se piveke i poveke mislata tamu mi e!

18. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.848
    Допаѓања:
    95.249
    @Melek4e винце едно излади си,чашка две и да видиш како ке се опуштиш.Сеа не 100% ама бар за време на односот.
    За жал не постои магичен начин,си фатил некој пат и ке нема ден да не помислиш,едино да поминат години па да кренеш раце од се,не дај боже..
    Гледај најди си некоја занимација,хоби доколку ти дозволува секојдневието,серии гледај,сади цвеќе,курс....се што ке ти падне на памет а бара посвета а со тоа и одтргнување од опсесијата за бебе.
    Не сум јас поарна,само се трудам колку толку да уживам и во периодот без дете или “во пар”,верувај ке ни фали,па да искористиме некој месец:angel:

На Andonia, curlyhair, Thallia и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Melek4e

Melek4e Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2018
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    75
    Hahaha znam deka ne e lesno so deca posle... Site mi vikaat uzivaj dodeka mozes :D inace ne pijam alkohol, muslimanka sum... No Za drugite raboti koi sto mi gi preporaca ke se obidam... Momentalnonsuk vo stranstvo se vrakam vo sk Za dve nedeli i orvo sto ke napravam e ke si nabavam nekoi ubavi knigi... ubava ideja?

На fana и dunika им се допаѓа ова.
  20. Бибка04

Бибка04 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2018
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    250
    .
    .
    .
    .
    прај шо ќе прајш само глеј многу сама со себе без никаква занимација да не си...зашо тогаш забегуваш 200%.. значи кога си сама, тогаш книга, филмови, омилените серии, па и земи готви онака експериментирај некои јадења итн...муабетења на теми со другарки за интересни работи или за нивниот живот совети ако се во потрага по дечко , се од муабети освен за периодов на исчекување на убавата вест.....

На curlyhair му/ѝ се допаѓа ова.