https://setaliste.com.mk/zivot/zdravje/ОЦТ-тест-значаен-за-мажите-со-нормално/ Фала ти мила и јас истото на сите им го посакувам
@flower55555 за следење фоликули не мораш кај Таше,и матичен гин ке ти заврши работа.Неколку пати во еден циклус ке отидеш,а ете ке имаш претстава како се одвиваат работите кај тебе. Ти посакувам меше што поскоро
Готово сега научив што треба и не чекам веќе, барем ќе знам на што сум... Фала ти мила и кај тебе исто
Zdravo devojcinja mene godinava mi trgna na opacki posle spontaniot edvaj cekav da projdat 3 meseci za povtorno da se obideme za bebusko vo megjuvreme sve ispitavme se bese ok samo sto se vrativ od odmor nastinav I mi iskoci ogromen herpes na nogata nesto po bolno ne sum pocustvuvala a I prv pat slusnav deka moze I na telo da se pojavi herpes I sega normalno pak mora da se pazime mnogu mi ee krivo prasanjeto mi e dali nekoja od vas imala do sega herpes I kolku vreme treba daa projde za da planirame bebusko I dali bI bilo precka za zacnuvanje fala vi I izvinete nemam kirilica na mob.
Добро утро најубава подршка Денес е Св Петка на сите здравје и полни мешиња да ни дај да не спаси големата желба за бебе да ни ја исполни до година сите на причест со бебиња да одиме еее Господи помогни ни на сите
Епа девојки, еве и на мене дојде ред да се пофалам. Не бев многу активна со пишување ама редовно ве следев и секој позитивен тест ми изнудуваше насмевка на лицето и ми даваше огромна надеж. Се надевам и ова ќе биде надеж за некого. После повеќе од две години конечно се случи да ги видам овие две фамозни црти. Ви посакувам на сите уште поголема среќа од мојава,а верувам дека е така, чуда се случуваат, ние треба само да имаме трпение да ги дочекаме.
Честитки ти посакувам лесна бременост,не заборавај да правиш фотки кои ќе ти останат за спомен јас кога ги гледам моите стари слики ептен им се радувам
Честиткиии!!! Имај лесна бременост мила уживај во најубавиот период што може за една жена!! Ти благодарам за постот точно дека кога ќе прочитаме нешто вакво ни влева повеќе надеж! Како се случи дали би ни кажала по природен пат ли? Позз
Благодарам на честитките, ова ми беше втора инсеминација која беше успешна (првата не беше успешна), искрено не очекував мислев дека ќе биде како првата пошто немав никаков симптом, ама како што велат многу, нема правила, кога најмалку се надеваш тогаш ќе дојде.
Честитки мила од Што е наше ќе си дојди закаснато ама не заборавено си ја знај златниот тој Господ кога ќе сме спремни тогач ќе не изненади Денес е Пантелемон на сите да ни помогни и до година со бебиња мили мој А ти мила гали мешко и уживај и сите ќе ти се придружиме за брзо Гушкиииии
Ете дека има и инсеминации со позитивен резултат.. јас имам 4 неуспешни но затоа пак се надевам на прво успешно инвитро ке даде Бог кај сите нас.. влечи не со тебе сите што побрзо гали мешко сега и уживај си!
Девојки да ве поздравам , да честитам на сите кои имаат позитивен тест , нешто читам нешто не @monik55 те гушкам и ептен се израдував
Честитки , имај си лесна бременост ! И мене надежта ми е сѐ поголема кога ќе видам II цртки на форумот . Каде правеше инсеминација ivanshe? И јас се подготвувам за инсеминација другиот месец , здравје . Поздраав гушки.се најдоброо