Zdravo i jas veke podolgo vreme se macam da zabremenam pocnav da gi pijam apcinjata femibion1 i eve sega mi docni skoro 10 dena se nadevam deka sum bremena ke pocekam uste nekolku dena i ke napravam test
мило ми е многу Честитки мила од кога сака Господ гали меше Гушки многу Да една од најголемите борци и јас е наежив и солзи радосници многу ми е мило Пак ќе.речам Господ сака да изненади кога сака тој кога ќе сме спремни тогаш не изненадува не кога сакаме ние Честитки уште еднаш од многу се изрдувам и многу ми е мило мила За брзо сите да ти се придружиме
Мамички и идни мамички, ќе ве молам да споделите доколку сте имале искуство со негативни тестови за овулација некој циклус, а сте забремениле во истиот тој циклус.
Leleeeeeee mi doaga da vikam od radost.Cestitki mila moja.So lesno da ti e.Ko pesna da si ja isteras bremenosta.Mnogu se raduvam mnoguuuu
Zdravo , mnogu dolgo be sledam pa resiv i jas da pisam, imam edno dete 6 god. Se obiduvame za vtoro 1 god. I nema rezultat, nemam napraveno konkretni ispituvanja osven sto bev na folikumetrija i mi bese konstatirana ovulacija na 13 den, koi ispituvanja da pocnam da gi pravam jas i dali mazot mi treba da pravi spermogram so spermokultura.pap test ureden i miskrobioloskite brisevi mi se vo red. Ako ima nekoj iskustva za sekundaren sterilitet .Imam 38 godini, prvo dete zacnato bez problem.pozdrav
Многу сум збунета и исплашена, со полицистични јајници и нередовен и болен менструален циклус ми каснеше 20 дена
Ти благодарам многу, господ нека дава секому кој сака да се оствари како родител, солзи ми навираат никому не сум кажала уште
Здраво на сите Ја сум нова на форумов но редовно ве читам сите. Најпрво честитки до elimkd ти посакувам убава и лесна бременост. Накратко за мојата ситуација, после 1 година неуспешни обиди за бебуш решив да одам кај матичниот гинеколог. На вагинално ехо беа забележани мали цисти на двата јајника, поради нив менструалниот циклус не ми е редовен и е тешко да се утврди кога ми се плодни денови и дали има овулација. За почеток матичната ми ги препорача Елова кесичките и fembion1 за полесно зачнување во наредните 3 месеци. Дали некоја од вас има искуство со кесичкиве и fembion1 и дали има некаков ефект?