само опушти се и се ќе се среди ќе видиш не мисли на тоа истото и се случи и на сестра ми и сега ете има две срценца
Слободно и двете можеш И двете можат да се земаат независно или заедно пред или за време на бременост, нема гајле од нив
Другарка ми 2пати помина низ таа болка, можам само да претпоставам каква е, а сега е веке во поодмината бременост (ако ваквите примери те тешат воопшто) позз
devojki denes sonuvav kako baba mi mi rekla deka ke bidi najsrekna ako sum bremena i posle toa sum pravela Test za bremenost i odma islegla i vtorata crticka ama bila mnogu tenka i sum se izraduvala bese tolku realno i posle toa sum go videla mm kako drsi bebe toa bilo moeto bebe bilo zensko i sum rekla ke se vika dzanina i odma se razbudev ( dzanina uvek sum go sakala toa ime) i koga stanav se razocarav mnogu, sonot bese mnogu realen sigurno sto posakuvam da sum bremena Pa pocnav i da sonuvam se molam da ne mi dojdi na 14
И јас се молам да не ми дојде на 15-ти! Да се надеваме дека ќе се израдуваме со две цртички, јас веќе како да си пронаоѓам некои симптоми. Ама знам дека се е плод на мојата фантазија бидејќи е многу рано за било какви симптоми. Фантазирам, се смешкам, си го допирам мешето.. Мене месецов ми е прв обид да добијам бебенце, се надевам дека ќе биде успешен. Толку многи мислам на тоа што ако на 15-ти видам крв ќе плачам знам, ептен се опседнав.
ne misli na toa zatoa sonuvas ajde ke ti drzam sreka a i ti na mene jas cekam da ne dobijam na 13ti SREKNO
Слушај ти Лори да ти кажам јас тебе нешто... Сега ќе те карам убаво, знаеш дека и за тоа ме бива. Никогаш ама буквално никогаш немој да помислуваш дека нема шанси, сигурно не овој месец, и незнам што се не. Баш затоа што си резервирана со сваштарии, затоа и шансите да успееш ти се поголеми. Истото важи и за Ецапереца, и неа ќе ја карам! Ми касни, ама гарантирам дека нема ништо. Абре имало или не, глава горе во вис и позитивно!!! Нема малодушност кога се води битка за бебе! Цела година плачев и се смеев тука со вас, и ви ја давам на сите десната рака во залог дека само позитивните мисли се лек за секоја болест, па и за оваа ситуација. Не сега да искочи оваа си заврши работа, па сега ќе држи предавања. Имав и јас и те какви моменти на малодушност, нормално живи луѓе сме, ама мора да се врти на смешки! Ве мислам секој ден, и ве читам најмногу што можам. Сериозно скокам кај и да сум кога некоја ќе забремени, и многу често плачам со разочарувањата, затоа што знам колку болат... Оваа тема ми била матична цела година, неможам да ја заборавам. Ели 25 исто, храбра си женска главо, колку може и неможе!!! Најсилните жени што ги знам се на овој форум, на овие теми! Ви се восхитувам, ви пуштам безброј позитивни моменти, и искрено би дакала да ве изгушкам еден ден, онака од срце ко да ве знам 100 години. Трнлив е патот, ама се успева! Само главата горе, и ура напред!
Јагода немој да се разочаруваш уште на првиот обид, иако знам дека ќе се израдуваш со две цртки ќе видиш прво па мушко мислам дека нареднава недела можеш да си направиш тест и да видиш Елена е во право... најмногу треба да сте опуштени и да не мислите на тоа... Знам не е лесно Мене, после спонтаниот кога ми се уврти во глава дека никогаш нема да останам трудна аееее само на тоа мислев... но секогаш кога ќе си легневме не мислев апсолутно на тоа... си се препуштав на љубовта Сега пак сум бремена Затоа немојте да бидете опседнати со тоа... Ќе дојде бебето
Абе ко имате секс со мажето имате секс, не правите бебе . Само уживате во моментот ништо друго, после нозете нагоре, јастуче под газ тортата со 2 јајца е готовааааааа
девојки и јас сум со вас. И јас Чекам да не ми дојде до 12, тука некаде сме сите три. Ај со срека па можеби ке се радуваме А за сониванје иЧ не кажувај и јас сонував како правам тест кој излезе позитивен за после да ја снема едната линија Се гледа дека психата го прави своето но сепак да се надеваме надежта последна умира. Поздрав девојки ви дрзам срека на вас и сите др.кои се во исЧекуванје
исто и јас чекам да не ми дојди на 18 па можеби ке си се радуваме и ке си имаме врсничиња ... само денеска се осеќам некако чудно, вчера започнав да пијам Тифол, и сега осеќам болки во стомакот како да треба да ми дојди ама рано ми е, можно е да е од фолната киселина или од она другото ... Поздрав до сите и посакувам да не НИ дојди
исто и јас чекам да не ми дојди на 18 па можеби ке си се радуваме и ке си имаме врсничиња ... само денеска се осеќам некако чудно, вчера започнав да пијам Тифол, и сега осеќам болки во стомакот како да треба да ми дојди ама рано ми е, можно е да е од фолната киселина или од она другото ... Поздрав до сите и посакувам да не НИ дојди [/quote] znaci mora edna od NAS da bidi bremena ako ne Site samo treba trpenie ama mnogu dolgi mi se denovite Ajde belkim ke dojdi brzo 14 ti posakuvam da si bremena
премногу е рано, почекај да ти задоцни барем 2-3 дена и ке видиш дека ке покажи 2 цртички а дотогаш ти држам среќа... позз
Ми касни 1 ден, пред 3 дена имав некој симптоми надобивање, но не добив. Имам само мала болка во долниот дел на стомакот. Не можам да препознаам симптоми на добивање бидејќи ретко кога ги имам . Се надевам дека овој месец ќе биде. Дај боже Господи! Ќе почекам до понделеник, ако не ќе правам тест. Се надевам дека сум имала овој месец овулација.