Девојкиииииии.. се спремавме нареден месец за инвитро. И.. позитивен тест! Колку радост не можам да поверувам. Незнам зашто не можам да ја прикачам сликата со тестот од мобилен не ми дава никако, ама вечер ќе ставам. Давајте совет дали да одам одма на доктор, дали да чекам.. Две години како се обидуваме и една изгубена бременост во 6 недела...
Лелееее честитки лесна бременост најубо да си го поминиш периодот што те чека. Јас мислам да си почекаш некој ден секако не се гледа ништо на почетокот.
Честитки Лесна школска бременост ти посакувам Гали меше, јави се на доктор кажи дека тестот е +++++ и колку време ти касни они ќе ти кажат најубаво кога да одиш.. сега одмарај, гали меше помалку активност убаво и удобно да се смести бебко или бебки не знаеме, долг пат го/ги чека
Јави се кај матичниот доктор обавезно! Секако е рано за утврдување на бременост преку вагинален ултразвук но можеби ќе ти даде докторот терапија прогестерон за поддршка на бременоста.
Честитки @cinderella5, имај си прекрасна бременост . Тестот е ист како мојот со еден ден доцнење, јас отидов после 4 дена на гинеколог и веќе се гледаше малата точкичка.
На прашакот пишува најмалку 3 месеци да се пијат, што значи и да продолжиш да ги пиеш немаш никаква штета, а што се однесува до апчињата незнам какви пиеш, прочитај си на упатството најдобро
Алкавит фолна киселина 0,4 . Ако добијам и овој месец треба да проверам хормони па после да не ми даде друга терапија, незнам што да правам ..
Фала ви девојки на сите за убавите честитки. Бев сабајле во авицена да проверам бета, 152 ми е. Ми олесна сега, знам дека има зрнце во меше. ќе испитам за некој ден пак, а преглед закажан на 22.10. Радости сум целата а и мм лебдиии  ви посакувам на сите до една да се радувате вака
Е ваква вест ми фалеше денес ти благодарам што ја сподели со нас. Мила ти ја посакувам целата среќа на овој свет
Консултирај се со матичниот гинеколог, сепак прашакот ти трае 15 дена доколку ги пиеш по 2 на ден така? Или па почекај до денот на контрола (држам среќа за позитивни резултати). Имаш ли некакви симптоми? @cinderella5 честитки девојко премногу се радувам кога ќе видам позитивен тест. Уживај во бременоста