Поздрав лавици Денес бев на фолкуметрија имам 3 фоликули 18 .15 и 18 а смузницата слаба 4мм 9 ден па ми вика за 2 дена ќе се здебели утре ќе се боцнам и понеделник прва инсинимација
Ова може да е убав знак Почекај да доцни, па потоа тест. @Lara 27 Не ти даде ништо за ендометриумот? Нешто Естрофем на пример? Прва и последна да биде!!! Успешна, најуспешна!
Земи колку што ти кажал докторот, а ќе ти ја зголеми дозата ако има потреба. Јас на своја рака не би земала поинаку.
Девојки, некој да ми објасни поубаво што како до пред да одам на лекар ? Трофобластични келии највеке ме мачи
@Grasiela** Извини немам одговор на твојот пост, само сакам да те прашаам со каква анализа дојде до овај резултат? Се надевам искрено дека за се има решение и дека не чека среќа после сите нервози, разочарувања, болки што ги преживуваме.
Би можело, не е рано за имплантациско крварење, можеш да направиш тест, ако има ќе покаже бледа линија, Среќно
Вечер во 10 одам да ме боцнат и понеделник со Господ напред одам на инисинација Возбудена сум и многу нервозна леле Многу касно боцкањето а и 10 ден ми е денес значи на 12 ден ќе биди инсинимацијата
A zosto sama ili soprugot ne te bocne ako e stop inekcija? Ajde so lesno so gospod napred pa i 2crtki...
Тогаш батали јас што велам иди боцни се и среќно.... (јас ради себе за стоп инекцијата дома се боцнав пред пункција па помислив ако е иста не е срашно да не се малтретираш но како кажал така) и ајде со бебуши во меше да не израдуваш...