Девојки денес ми е 11 ден од циклуси осекам болка на левата страна, но болката е малку појака од пред менструална,а исто така имам и прозирен густ исцедок во поголема количина, според вас се ближи овулација или денес е најплодниот ден
Zdravo devojki, ve citam dolgo, reshim da Vi se priklucam. Godina ipol sme vo brak i ne sum bremena seushte. Vo petokot pravev HSG i doznav deka imam ednoroga matka odnosno samo eden kanal koj e super prooden. Nekoj iskustvo so vakva matka? Imale li problem vo zabremenuvanje? Se drugo mi e super hormini, brisevi, spermogram se e vo red. Vi blagodaram
Ајде чекаме инфо како си поминала, па да не частиш за || Јас денес купив тест ама некако немам храброст да го направам... ако после биохемиска треба нормално да добијам, веќе доцни 4-5 дена.. се мислам дали сабајле да го правам или да почекам уште некој ден
Направи го сабајле,не се измачувај,ајде одамна немало две цртки на темава @Lara 27 со среќа и со лесно утре,пиши ни како си поминала @Mini26 се забременува и со еден канал,имам другарка со проблем ко твојот,остана бремена без особени проблеми.Др-ите што викаат?
Добро утро. Да чујам жири комисија Фемина што ќе каже? Јас после биохемиската минатиот месец некако со страв гледам во него
Мила ова е бременост честитки. Истото се случи кај сестра ми имаше биохемиска и следниот месец трудна.И сега си имаме едно убаво ќофте и така
Софи имаш бледа втора линија. Оди одма испитај бета хцг,па да се израдуваме прописно Стискам палци за се да е во ред
Исто ми рекоа и матичниот и Палчевски во Систина, дека со ваков проблем ризик е само бременоста мал простор има за плодот, дека се забремнува. Многу малку има по форумите како мојот проблем, свашта се изначитав. Се надевам дека ХСГ ќе помогне. Ќе чекам 2-3 месеци природно дали ќе је биде.