Амин кај сите за брзо Од за брзо да ме израдуваш Оли заслужуваш време е Ајде со среќа и да се радуваме Јас мисла дека од хормоските ми е
Kako sto procitav i na zenski domakinski muabeti pred nekoj den prasuvaa, pregnyl nemalo da gi ima poveke imalo nekoi zamena sto ke ik bidat. Inaku koga ne mozev da gi najdam jas po aptekive najcesto u Betty u kisela voda posle rampa gi naogav. Srekno
Искрено барам и читам само по интернет како е подобро за забременување, ми помина менструација и се фрливме на работа. Ама некако ми е мачно така да имаме односи секој втор ден, некако ср чувствувам како програмирана и денес може утре не хм.. а ние овој период сме сами со маж ми и ми иде секој ден да се милуваме. Незнам дали така грешка ке направиме, ко ни се посака тогаш да се сакаме. Или па јас премногу се оптеретувам...
Девојки здраво Можеби прашањево не е за тука но пишав и не добив одговор во темата за спермограм Дали може некој да ми каже какви се резултативе?
Тоа Le за леукоцити ако е, многу ги има. Спермокултура направивте заедно со спермограмот? Ако се покачени леукоцитите, најверојатно има бактерија, но тоа само со спермокултура се гледа.
Девојки успеав да најдам прегнил, ајде сега помагајте каде да се боцнам во Скопје. Не сум од Ск, кажете каде не би ми направиле проблем, ако треба нели и ќе си платам.
Јас во Јане Сандански се имам боцнато, не ми направија воопшто проблем. Не би требало да ти прават. Со лесно и со успех
Да ама јас немам извештај од матичниот. Во систина се јавив ми рекоа дека без извештај не може. Ви бараа ли на вас извештај?
Muskulno ili potkozno treba da se bocnes? Ako e potkozno i sama nema da zgresis a ako e muskulno probaj prasaj vo jane objasni im ne veruvam deka problem bi napravile..