Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    397
    Мила не знам како можеш да издржиш да го имаш дома тестот а да не го направиш :lol:
    Јас уште кога би го купила би го направила( уствари така и направив :lol: )
    Немој да чекаш...направи и ти тест :*

2. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    ama dali ke islesi tocen ovaj Test. mislam deka pokasuva najtocni rezultati sabajle i koga go kupev ne bese skap se plasam da ne islesi negativen zatoa ne pravam Nisto ke si cekam Do sabajle ama rano sabajle ke napravam i ke vi posakam dobro utro so pozitiven ili negativen Test :*

3. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    397
    Јас вчерашниот тест го направив после 7ипол навечер...ми покажа позитивен...затоа велам ако има нешто би требало да покаже...барем моето искуство беше тоа...За да бидам сигурна утрово направив уште еден тест и тој покажа позитивен...
    Е сега...најточниот резултат се добива со првата утринска урина...па ако се сомневаш во резултатот тогаш почекај си до сабајле да си направиш тест ;)

4. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    Добро утро девојки мора да ви кажам сонот што го сонував дека сум трудна за тоа пишав и во фемина ми се исполни трудна сум :rofl: :party: :party: :party: денес нема посрекна жена од мене денес ми е најсрекниот ден си ги видев двете црти ви ја пуштам сета среека на светот и вие да сии дочекате :D :*

На volsebna, ilence, ecapereca и 10 други им се допаѓа ова.
  5. zazarsko

zazarsko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2012
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    122
    ЧЕСТИТКИ :party: :party: :party: имај убава и лесна бременост уживај во неа :*

6. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    397
    Cestitkiiii znaev.. znaev deka si bremena..Ajde da si imas lesna bremenost ispolneta so ubavi momenti :*

7. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.383
    Допаѓања:
    1.452
    Cestitki Dzanina i do tebe, imaj ubava i lesna bremenost :)

8. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.636
    Допаѓања:
    152.680
    честитки до џанина,и на сите ви посакувам што побргу да ја напуштите темава :*

9. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    19.049
    Допаѓања:
    108.776

Честитки имај си убава и лесна бременост :)

10. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431

Честиткиии....имај си убава и лесна бременост, соновите се наша реалност -браво :party: :party: :party:

11. guldzana

guldzana Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    579
    цестицки дзанина и тсл со срека и најлесна бременоност лелеле девојки само така сите од оваа тема да излегуваме и во трудницката да си бидеме ситее со срекаааааааа многу ми е милоо ајјј леснаааааа ногаааа :D :rofl: :* :inlove:

12. optimistka23

optimistka23 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    56
    Лесна бременост напред мамичке :clap: баш ми е мило ми го разубави денот денес покрај моето разочарување кај мене се појави само една :?: па не може сите во еден месец нели? :* гални го мешето од мене :inlove:

13. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Оптимистка23 и кај тебе ќе биде наскоро, убаво ни тргна. Па не може сите во еден месец нели? :D
    Плодни месеци излегоа мај - јуни, дај Боже плодна да биде цела година. :party:
    Џанина мила имај лесна бременост! Ти честитам, уживај и галкај си го мешлакот. :)
    Јас денеска (не) треба да добијам.
    Имам бело прање, грчеви во јајниците, болки во градите па дури и зголемени ми се, ама црвенкапа ја нема.
    Колку се ова симптоми за бременост - толку се и за добивање. :?:
    Подоцна ќе купам тест, не знам дали да го правам денеска (да не е рано) или да почекам да помине викендов.
    Сакам да одложам зошто се плашам да не се разочарам, од друга страна од пишаното не се бега.
    Ако сум - сум, ако не сум ќе биде нели? :)
    Во случај да се охрабрам и да го направам ќе ве известам!
    Имајте убав ден!

14. Lori-30

Lori-30 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    честитки dzanina, лелеее колку убаво, секој ден циткам по некоја нова труидница:) колку убаво, браво, ви честитам на сите, имајте убава и лесна бременост :inlove:

15. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    честитки :clap: :clap: имај лесна и убава бременост :)
    се надевам наскоро и на нас другите девојки што пишуваме на темава дека ке се израдуваем со иста вест :)

16. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    Плодноста е широк поим ;) имаш испитано хормони, проодност на канали? А ако мислиш на резервите на јајце клетки во јајниците се испитуваат преку вредностите на АМХ Анти-милеров хормон, распрашај се во Адриалаб мислам прават (ама тој го препорачуваат над 35 год) поззз ;)

17. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Честитки и од мене Џанина, среќна и лесна бременост да имаш, и дај Боже сите да не' фати мајата хахаха, само напред :*

Оптимистка23, ќе биде и кај тебе и кај сите нас, сигурно еден ден и ние ќе пишуваме за двете најубави цртички на цел свет :P

Јагодче, а ти направи тест поскоро, ајде и тебе да ти честитаме до вечер, најкасно до сабајле :clap:

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ilence

ilence Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    88

19. ilence

ilence Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    88
    А цели два дена се измачуваш,не правеше тест,те следам од кога прашуваше за овулацијатаа,а како знаеше дека тогаш ти е овулацијата ,беше на гинеколог или?Баш ме интересираше сто ке испадне,нека ти е со лесно ти цеститам,поздрав и да даде Господ да повлечете нога да забременат и тие што се од дамна во исчекување

На Lori-30 и ecapereca им се допаѓа ова.
  20. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Мене денес тестот за овулација не ми покажа како претходните три, немаше втора цртичка, а претходните имаа и втора цртичка, само што таа втора цртичка се движеше накај контролната цртичка, кој знае може на тој принцип работат како што се упива нагоре од мокрачата по лентичката, така се придвижуваше и цртичката. Бевме вредни цела недела, и понатаму ќе бидеме додека не ги видам двете цртички овој пат на тест за бременост. И јас сонував нешто и тоа значело дека ќе ми се исполни желба, дај Боже едвај чекам. Само гледам бебешки алиштенца, за греота сум више :mm: :toivo: