@Lara 27 нестрплива сум за тебе, ајде прави тест, едвај чекам да видиме две цртки да не израдуваш што поскоро
Редно беше, Ларче успеа!!! Знаев дека ќе успееш, многу се радувам!!! Ти честитам и ти посакувам лесна и убава бременост и за 9 месеци бебенце во раце
Честитки Ларче, да си имаш најлесна школска бременост, Господ да ве чуват Премногу ми е мило, премногу
Ви благодарам на сите од и сите по мене Јас не можам да се смирам само солзи ми течат да се смирам ќе ви пишам Ве Сакам сите многу
Честиткииии и тука од срце Одкако ќе се стабилизираш пиши се чекор по чекор кои ти беа симптомите, како се чувствуваше и дали знаеше како што викаат сите ? Јухиууу те гушкам
Честитки @Lara 27 , многу ми е мило, да си имаш лесна бременост, уживај во радоста и моментите што следат
Еве ме си плачам од среќа не се зпират само течат Послем долги три години тешка борба тежон пат и стигнав до целта Многу тестови негативни многу испитувања не хистероскопи шо не се борев и успеав фаламу на Господ само да е се во ред Земав две паковања Овариум мислам се викаја и мисла дека е од нив резултатот Ви благодарам на сите најголема подршка ми беввте без вас немаше да стигнам до целта Господ сите да ве благослови сите по мене многу ве сакам Еве уште еден зедов тест