Zenski so dve crticki pocna denot Ubavini. Da pravam test ili da pocekam den dva? Deneska mi e data za ne idenje...da ne e rano pa da ne pokaze poveke mi e strav ama ajde
Проодни ти се каналите ,пропуштаат течност но имаш прираслици.Можат но немора да значи да прават проблдм за забременување или недај Боже вонматерична бременост бидејќи тие се како пипки и можат да го попречат движењето на оплодената јајце клетка.И јас го имав истото и со помош на лапароскопија ми ги одстранија.
Јас имав бременост за жал во 8 го изгубив,најбитно ми беше дали матката е во ред,дали е во нормална форма или претрада да не имам некоја
Е тоа е друго веќе.Јас неможев со години да забременам ни со ин витра ни со инсеминации,после лапароскопија откако ги средија тие прираслици и му направија скречинг на ендометриумот после 1.5 год забременив .
Фала многу за одговорот. Многу ми значеше овај резултат се сомневаа на преграда ама нема многу сум среќна,го чекавме овај резултат последен ни беше сега сме раат можеме да сега да пробаме повторно,сите резултати ни се во ред.Здравје другиот месец се надевам на две цртки завчера ми дојде да ми заврши и почнуваме.
Кога видов толку пораки знаев дека @Lara 27 има две цртки Честитки миличка,да си имаш најубава школска бременост и живо и здраво бебче околу нова година Мерак ми е за тебе,гледаш те огреа сонце ,заслужи