Се растажувам на се и сешто.. солзи течат ли течат без никаква причина предадов крв за бета хцг па да видиме..
Овунорм да мислам дека тие многу ми помогнаа ги земав скоро два циклуси и пред исн манав еден дијазепам да се опуштам И најмногу мислам психата овој пат јас бев многу сигурна многу позитивна си го галев мешко и си велев тука си Ви благодарам на сите само позитивно и ќе биди и пи едно диазепаче кога ќе сте во плодни денови ве влечам сите со мене од срце
Жени здраво , дали некој знае како се дозира метформин ? според килажа? Знам дека пред 3-4 години пиев 2х700 ама не се секавам баш. Имам закажано преглед наредна недела па и со др ќе се консултирам секако .
Лaрке честитки! Ме изрaдувa! Бoг некa е сo вaс цели девет месеци,сo убaвo сo леснo дa мине и нaјсреќни дa сте! Ве гушкaм и ви пoсскувaм здрaвје и среќa oд се срце. Влечи нoзе oд тукa зa сите <3
Честитки Лара да си ја износиш бременоста со лесно, да ве радува бебушот те следам искрено си ми позитивен пример, се надевам дека и кај мене овие знаци ќе завршат со двете цртички