Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. cvetina

cvetina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    123
    Kolku mi e milo za novite mamicki :) me nemase nekolku dena i gledam deka mnogu ubavi raboti sum propustila :) jas inaku imam nekoj cudni znaci... Neverojatni vrtoglavici, glavobolki... Sto znaci ova...ako e za dobivanje, dosega ne sum gi imala...inaku imam uste 5 dena za da nedobijam, iako od plodnite denovi samo dva sme pogodile :) i sega dodeka pisuvam me boli glavava :( a pusto, ako vi kazam, moze ke mi se smeete...si vikam da ne pijam kafetin, da ne ima nesto, pa da mu nastetam... Of leleeee...za smeenje :) vi posakuvam ubav vikend :)
    P. S. Izvinete za latinicava, od mob se vkluciv.

2. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    честитки за новите трудници!!! баш ми е мило, имајте лесна бременост :inlove: за останатите, се надевам дека и ние ќе се израдуваме, јас добив на 30 нај, и овој месец очекувам на 26, ама ќе одам на консултација за инсеминација, па освен ако случајно се случи да не добијам, што веќе не верувам, наредниот месец ќе пробам со инсеминација... годините минуваат, 31 наполнив, мора да се проба на секој можен начин

3. optimistka23

optimistka23 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    56
    Е добро што ќе беше ова тестот негативен а сеуште немам добиено еве веќе 2 дена доцни :?:
    Улава сум и сеуште си се надевам :lol: Ај можеби бебето сака да ме изненади :P не се кажува :lol: поздравче :* :*

4. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.079
    И тестовите некогаш не се 100% точни :) дај Боже бебу :) шот криенка да игра со тебе :lol:

5. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Јас направив тест и излезе само една цртичка. :(
    Уште немам добиено, ако не добијам до понеделник ќе го повторам тестот.. ама се разочарав! :|
    Уште нешто да прашам:
    Aко имате правено тест Be Safe кое капаче се трга да ми кажете?
    Јас на стапчето не најдов никакво капаче, го натопив такво какво што беше. :?:
    Го гледав 10 минути како теле некое и навистина не видов ништо што личи на капаче.
    Во упатството пишуваше да се тргне капачето, па да се натопи до стрелките за максимум, јас не тргнав ништо зошто ништо и не видов.
    Збунка сум! :$

6. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    Јас ти го препорачувам Sure Check ако го повторуваш тестот понеделник ;) а Be Safe го немам користено тоа некој друг да ти одговори :)

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    fala vi srcki na Site Pa daj bose sto pobrgu i kaj vas :D ilence mila Jas za ovulacijata znaev preku kalendarot na femina toj mi kazuva koga mi se plodni denovi i koga treba da mi dojdi i spored nego znaev mislam deka na 31 maj mi.bese ovulacijata ama Jas pred dva dena imav s.. so mm :D i posle na denot na ovulacijata imav isto i potoa pak Po dva dena znaci koga ti se plodni denovi ne treba sekoj den Po moje mislejne zatoa sto se namaluva spermata kaj maskoto barem vo mojot slucaj taka bese samo odnosi Preku dva dena za vreme na plodnite denovi i toa e toa barem kaj mene taka bese :D vceraa pravev povtorno Test za da se osiguram i pak bese pozitiven ovaj pat dvete crti bea mnogu crveni i mm se osigura oti ne mosese da poveruva saka coekot za Site da kazi ama ne bese siguren Pa uste Eden Test me natera da pravam :D e od denes ke pocni so falejne deka tato ke stani :D pozz devojki :*

На Lori-30 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ilence

ilence Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    88
    :) :D :inlove: нека ви е со срека уште еднаш убава и лесна бременост и се најубаво,поздрав

9. Monella

Monella Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2013
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    31.967
    Честитки девојки и од мене имајте си лесна бременост и завлеЧете нога и за нас кои со нестрпление сакаме да ги видиме цртките :) :) Јас овој месец одлуЧив да не се замарам многу и да не бројам плодни денови оти залудно си броев овие месеци :^) Ке пробам така овој месец кога ми се сака мене а не кога се плодни деновите. ОдлуЧив сега ко ке си одам за МК за едно месец дена одам одма на гинеколог да видиме дали има некој проблем или проблемот е мојата психа :?: Поздрав девоки имајте убав викенд :* :* :*

10. viktori15

viktori15 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
    ЧЕСТИТКИ ЗА СИТЕ нови бремени феминки имајте си убава и лесна бременост и завлецете нога за сите што очекуваме да се израдуваме што побрзо и месецов да е полн со нови трудници дај господе те молам и ги подржувам сите во борбата и истрајноста заедно со мене да си стигниме до позитиве резултат што побрзо да се израдуваме со двецртки УСПЕХ

11. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    397
    Mila jas go pravev toj test,nema nikakvo kapace.Samo se potopuva stapceto kaj liniite sto se.Napraviv dva takvi testa i dvata mi bea pozitivni so vtora bleda crvena crticka.

12. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    TSS во кој дел од денот го направи тестот?
    Кај мене и денеска нема ништо ново, ако не добијам до утре, утре наутро ќе направам уште еден.
    И покрај вчерашниот негативен тест, јас уште се надевам. Оххх.. :tmi:

13. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    397
    Prviot go napraviv posle sedum ipol navecer a vtoriot nautro kaj devetipol.Ajde utre napravi si uste eden test.Ti drzam srekja:*

14. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    :) цеститам цанина имај си убава и лесна бременост

На dzanina му/ѝ се допаѓа ова.
  15. optimistka23

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    56
    уште не ми иде.... :clap: :rofl: :rofl:

На cocoa28, TSS и Jagoda123 им се допаѓа ова.
  16. optimistka23

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    56
    ќе биде и јас сум така ;) :*

17. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    397
    Nema ni da ti dojde...takvo predcustvo imam :lol:

18. optimistka23

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    56
    Фала ова ми значи :* ех кога ќе ги видам тие две цртички незнам што ќе правам попрво :D

На TSS и Jagoda123 им се допаѓа ова.
  19. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    Хахаха Оптимистка направи ли тест?...Ајде прави,има нешто тука.... ;) :*

20. maleckataa

maleckataa Истакнат член