Штета,да си правела со вредност ќе знаеше колку е. Можеби е премногу рано, повтори го за два дена но барај со цифра. Бета хцг под 100 не е во ред, ти кажувам од лично искуство. Ти посакувам се да е во најдобар ред.
Зависи на кој ден. Јас со бета на 9ти ден (мислам), имав 60 и си продолжи да расте. После на 14ти ден беше 330. Ама зборувам за денови од трансфер знам кога сум останата, ама ако е природен циклус тешко да се знае кој ден е настанато оплодувањето. Во овој случај најдобро да се следи секој 2-3 ден дали правилно се дуплира бетата. Ама треба да направиш со вредност тест, а не позитивно/негативно. @Passionfruit
Па според календарите за овулација, во принцип имам касна овулација некаде 22 ден од добивање ми е овулација, така да незнам малку сум збунета
ако пример си овулирала на 22 ден, спермата патува 24ч така да стигнала до јајцето може на 23тиот ден, оплоденото јајце плива накај матката уште 5 дена, тоа ти е веќе 28 ден. После тоа се закачува на ѕидот на матката. Значи можно е да си трудна 8,9 дена, затоа ти е толку бледа линијата.
Сега бев до вц и имам мн светло розевкаст исцедок на хартија . Очекувам да дојде вештерката, само ја видов сликава ми даде малку надеж ама не знам ќе почекам уште малку. Ова на сликава light pink е многу потемно од моето.
Те знам дека ти е тешко. Но, мора да сме упорни и да имаме надеж, се' додека еден ден се исполни и нашиот сон! Јас ке чекам околу 1ви треба да ми дојде (дај Боже да не дојде)сабајле се изглупирав правев тест, секако негативен беше.
Ајде ќе биде следен месец, без лоши мисли продолжуваме напред кон целта се додека не го добиеме тоа што го сакаме!
Ајде Браво ни се размрда темава. Така и нека остане нека има секој ден позитивни тестови. @bellaSk честитки и имај лесна бременост.
Честитки на сите. Јас еве од јули сме на пат да останам трудна ама тешко оди, јас обично гледам да се денови од 14 ден од добиеното тогаш ми е овулацијата според сите апликации. И до тој дел цела недела 7 дена имаме најмногу 4 пати не знам ни тоа дали е доволно тој период ама од обврски и тоа ни е успех. Сега пробав нешто порано 7 8 10 и 11 ден од добиено. Па не знам што друго да пробам срам ме фати да купувам тестови повеќе. аххаха
Честитки и со лесно. Многу II цртки имаше месецов, се надевам ќе дојде редот и на сите нас овде што нетрпеливо чекаме.
Девојки, решив да почнам со испитувања. Еве веќе 9 месеци како пробуваме Што да барам да испитам за почеток, освен пап и тироидна?