Уфф јас си знам ме копка многу,тестот ми е купен два дена но немам некако храброст се плашам да не е повторно неуспешно.Али како и да е мора да се соочиме со тоа што не очекува
Дај боже да има две цртки.Се бореме со сите сили да држиме барем по еден бебуш...Еднаш се разочарав се надевам овој пат на позитивно,pa ke видеме....Како е Господ никој не е
Да да нема откажување мора да биде .... Здравје само да земеме по едно барем и мислам дека оти се многу чекани ке ни бидат галеничиња на кој ништо нема да им недостасува
Искрено не знам, ама знам дека ако се високи нема доволно проток за хранење на ембрионот. Кај трудници се покачува природно ама пак има вредности во која недела колку треба да се движи. Најдобро ќе биде да отидеш кај трансфузиолог и ако правиш ин витро обавезно резултативе на докторот да му ги покажеш посебно напомени му за д димериве да ги види за да ти даде соодветна терапија.
Добро имат друг начин освен то боцкање со клексани,со аспирин некако или нешто друго,негде по некои форуми прочитав дека некоја хомеопатски ги намалила.
Кога земаше Кломифен? Може од стимулации да се покачат, мене ми беа покачени по пиење Летрозол, баш трансфузиологот ме праша дали сум примала некаква стимулација.
Мислам да одиш со резултатот кај трансфузиолог да види Дѓимери и Активирано парцијално ти е под граница.