Докторот на ехо може да види дали поминала овулацијата врз основа на тоа дали има жолто тело. Штом ти се куси циклусите, веројатно имаш овулација околу 10-11-12 ден од циклус од прилика.
Na GAK pravev, ne ni dadoa nikakva terapija, endometriumot mi e bil odlicden, da odnosi mi rekoa vecer i utre sabajle.
Иако имаш краток циклус можда овулираш покасно,не е секое тело по учебник,не се секирај,оди нека те види пак за 2 3 дена.
јас добив прва менструација после киретажата. и денеска да бидам искрена катастрофа сум, тешко ми е многу. ми се плаче многу... ама морам напред... шта је ту је
@Veki4kaa денес плачи дозволено е. Нема збор што може да те утеши. Сега све испитај да најдете причина зошто се спонтаните. Па после бременост. Успешна и до крај. Прво полно меше,па после 9 месеци полно срце и раце.
Zdravo na site sakam da ja spodelam mojata borba za dobra bremenost koja po 2 spontani histeroskopii 3inseminacii ispituvajna bockajna Los sperpatogram I spremajna dokumeti za in vitrov zavrsi so 3bremenost vo momentov 7nedela be molam ne see odkazuvajte nikogas jas ostanav koga site mislevme deka nema sansi of ednas odnosi a go to vreme dobivajne rezultati of spermatogram katastrofa I baska jas do pred 3 nedeli lezevna bolnica lecev Asma so sistemi so terapjja I koga gi vidov dvete crticki nemozev da poveruvam zato sto 2 good go tokmev a seg a od ednas bremena zato veruvajte vo cuda pozz ma da se uste postoi vo mene strav kako ke bidi ponatamu seuste e rano pozdrwvce
Јас да се пријавам дека уште не ми дојде, а последен пат имав на 16јануари. Тест правев на прв ден на 21 феб. Па после 2 дена негативен. Немам храброст за уште еден а пред 15 дена требаше да ми дојде
Како те трае кожа да не направиш тест? 15 дена е многу голем период. Нели си љубопитна зошто не добиваш? Чудно ептен.
Се јадев првите неколку дена после тест потоа сосема заборавив имав некои проблеми на работа по цел ден зафатена И сега си викам до понеделник ако не ми дојде одам на гинеколог. Симптоми потечени гради не ми ги собира во ниеден градник, подуен стомак, главоболка и цел ден ми се спие и половината ме боли. Менструални болки имам по 1 мин во ден скоро и никакви менструални болки
Napravi uste Eden test na snata Moja 2 testa Bea negativni duri 3poztiven 2nedeli e dobar period za da pokazi pozdravce
@0ли јас сакам и твојата приказна да ја слушнам . и дај Боже да си одиме сите од темава со полни мешињаа. @Lara 27 - значи многу ми е мило за тебе , од срце ти посакувам да си родиш здраво бебче и да бидеш горда мајка на тоа бебче.
bez razocaruvajne pliss I moj sovet da pojdis na ginekolog da slusnis so Ce kazi zosto kasni a ne e bremenost
Нека овој ден ви е најсреќен мили мои затоа како вас нема борци жени лавици Година на овој ден сите мамички да бидиме Ве гушкам сите и ве сакам Исплачи се мила Ќе биди само мора да испиташ се да ја најдиш причината и послем гали мешко