па ми рече за хормоните дека мора на трети ден да се испитуваат од менструација. Се надевам ќе ми помогне докторов на 17
Јад никогаш не сум испитувала на трети ден. Кога ќе најдам термин тогаш, не знам дали има врска тоа нешто...
Tebe duso so laparoskopija ti go izvadija,jas imav hidrosalping na desen kanal i pred eden mesec mi go izvadija?Pa cisto me interesirase iskustva posle kolkav period se ima ostvareno bremenost iako znam deka i se e individualno
Да ја разбрав дватаа па се замислив. Ја сум со еден јајцевод, еднорога матка. Не сум уште бремена 2 годино пробуваме. Сега сум 11ден од 2ра инсеминацина. Сите лекари ми рекле дека не е проблем за забременување со еден јајцевод, само да се погоди моментот треба.
Aa goto Ti posakuvam srekja i daj boze da ne izraduvash nabrzo so srekjna vest,nie vekje tri godini probuvane a duri pred eden mesec vidia sho bilo problemot
И кај мене исто матичниот бе ми виде на ехо, сама побарав хсг да си проверам прооднос и таму ми отрија. Ќе пробам со 2-3 инсеминации ако не сака ќе се спремам за инвитро. Среќно и кај тебе, ќе биде само шо не ни се чека на нас.
Здраво девојки..Имам едно прашање за искусните. Плодни денови ми беа од 3.4 до 9.4 На 8 овулација,според календарот.. На 1.4 и на 4.4 имав однос со мм со свр внатре. Од 9 до денес имам ненормален замор и температура 37 со 3,4. Прашањето ми е дали е можно да се фатило и да е заморот од тоа?
не ми се верува. пак ми е позитивен брисот за уреаплазма. сега да пијам вибрамицин ми рекоа. за 6 месеца три пати антибиотик! луѓе дајте кажувајте чаре,се отрув со антибиотици чај од оригано 100% ли помага? не можам да си трошам време ако не е сигурно.