Премногу е рано за било какви симптоми доколку има бременост, заморот ти е од други причини , температурата исто така. Доколку има бременост симптоми би се јавиле за две три недели што и тоа не е со сигурност , кај секој е индивидуално. Сега и мислите,психата си го прават своето Ајде нека ти е среќен месецов
И јас не можам да де откачам од неа од јануари од вчера од втор ден на циклус почнав пак да пијам доксицилин со пробиотик па за две недели пак ќе правам брисеви. А за чајот не знам да ти кажам не сум пробала
Девојки Дали на некој му се случило да има подуеност и болки во стомакот откако партнерот ќе сврши внатре? Денеска ми е 14 ден од циклус, наутро кога ќе станам целата течност излегува надвор Дали подуеноста значи дека не стигнува спермата каде треба?
Леле исто, и не само во плодни денови туку сум приметила скоро после секој однос.Не знам дали е нормално, ама мислам дека почнав да приметувам кога почнавме со обиди,претходно не се сеќавам на нешто слично
За спермата нормално е да истекува, но без секирации, не ни треба да се задржи цела, тоа што треба ќе си отплива иако ви се чини дека цела истекла надвор. А подуеност не верувам дека е од тоа
Тоа што истекува спермата не ме мачи, само влегов во филм да не сум случајно алергична на неговата сперма,уште тоа ми фали..
Чудно е чувството отпосле... Притисок некој во стомакот, подуеност.... Утредента дури и некаков чуден мирис се чувствува откако излезе течноста а нема проблем кај него (мислам на инфекции, бактерии )
Тоа ви е од што мислите на бременост. Јас првиот пат кога заврши во мене одма си сметав дека сум бремена,па дури си барав симптоми,го пазев стомакот Не кревање нозе у вис,перница под гз, лежење до сабајле во истата положба како што сме завршиле( а ти се моча ти се плаче) џабе кога не сака да се фати ,што сакаш пробај нема да се фати. Едноставно треба да дојде моментот со вистинскиот сперматозоид
Сега ме замисливте. Може да не се фаќа кај мене,дека одма станувам после однос,истекува спермата миење и в кревет. За првото не се сеќавам како беше,ама мислам дека лежев после однос.
јас пак ќе треба да паузирам дур не ја снема глупавата бактерија... не ми се верува колку сум баксуз!
Дали седиментација може да испитам на 4ден менструација? Мислам вчера ми заврши не знам дали е нешто поврзано со циклус