Срцкааа многу ми е мило што е позитивен , среќен нека е роденденот и на двајцата , гледаш месецов е голем и среќен радувајте се сега . а јас вака оти ти викав рано е да почекаш уште недела Честиткии
Ич да не се секираш, сила ме натера... Ви благодарам на сите. Само се да биде во ред... Почнав да се плашам.. Сабајле бев во црква, да запалам свеќа на Дедо Боже и мајка Богородица што ми ја исполнија желбата. Сопругот вика линијата е многу бледа, може е лажен... Утре ќе одам на лекар.. А од вас ќе барам совети штто и како понатаму
кај мене беше малку појака нема што да се плашиш ,позитивен е верувај нема да покаже ич ако е негативен . Провери си и преку крв ќе видиш
Ми дојде на 9ти а ми заврши на 11 овој месец многу малку крварев. Првиот ден само кафеаво, вториот ден темно црвено не обилно и третиот розови капки и толку. Од тогаш имам јаки менструални болки на моменти во долниот дел на стомакот и во исто време од позади кај половината, а немам никакво крварење ниту некаков исцедок
Кога имаше последен пат? Ако ова крварење се разликува од претходните менструации може да има бременост башка што и после крварењето стомакот те боли како да допрва ќе добиваш а и во бременост стомак боли како за добивање. Мој совет е да направиш тест преку урина, можеш и веднаш. Со среќа
Не сакам пак да се разочарам И јас сакав да си имам подарок за роденден за во среда ама малку немогуче ми изгледа
И јас се плашев, пред 5 дена и јас правев тест, беше негативен и кога вчера повторив две црти. Не се плаши...