Ти благодарам @Amelie1708 ке пробам дефинитивно, навистина ме измачува. Сега ќе го допијам маслото и таман за месец ке одиме во Мк и ке ги земама од аптека. Некаде прочитав ако се пијат па да се чека 6 месеци за бременост. Како и да е ние ке пробуваме. Честитки @Starlič
@Starlič со среќа и со лесно ! Да родиш здраво бебенце! Ама се радувам кога ќе видам позитивен тест во темава. одма некако ми дава надеж , верба и сила за да продолжам да се борам. и јас да ги видам тие две посакувани цртки, јас ги видов два пати ама не траеше среќата долго, овој пат одиме на 3 среќа да видам две цртки и до крај да ја истерам бременоста со живо и здраво бебенце. Жени на сите од срце ви посакувам што поскоро полни мешиња љубов И да се пофалам денеска славиме со сопругот годишнина од брак - прва годишнина. нека ни се множат в година да славиме со бебушка
Ти благодарам многу, сега се плашам, сакан да буде се во ред со бебушот.. Дај боже да си ги видите сите посакуваните две црти..
Ако те исплашив, извини те молам стварно. не ми беше намерата таква. мисли само позитивно и биди среќна! опуштена максимално. извини уште еднаш навистина.немав лоша намера. не сум таква личност . да си ја истераш до крај бременоста и со лесно! Кај мене така требало да биде . ама еве терам напред со нови сили за здрава бременост .
Не душо, воопшто ти неси крива, јас синоќе кога си легнав мислев на тоа, да биде се во ред, да нема никакви проблеми, дај боже и ти да имаш успешна бременост,не ме повреди воопшто..
@Starlič бравоо со среќе и лесна бремененост до крај. Сите побрзо да си заминеве од групава. Утре 14ден од инсеминација. Не осекам ништо, само многу бело перење. @Starlič kazi nekoj znak ili simtomce da go baram . Гушкај мешко
Симптон,неколку дена пред да направам тест еднаш имав бел лигав секрет, како мрсули хахаха и од радозналост пипнав, ми се двоеше од рака. Извинете ако ви се згади, ама никогаш несум имала така можеби тоа било некој знак... и дента пред да направам тест ме буташе на спиење, како преморена да бев, не ми беше никогаш така. Денес исто, болки доле имам кога седам, а кога лежам не, како воз да ме згазил, дали е до психата што се чувствувам така сега откако дознав незнам. Дај Боже да ти се исполни и тебе желбата.
Фала ти мама , ја само имам бело перење многу, ме стега стомак и ми се спиев овое 2-3 дена ама си викам од времево е. И си викам ништо и овој пат не ме болата гради, зашто многу пишуваат дека гради имаат отечени и болни. Пукнав од чекање, до среда ајде ќе знаеме, страв ми да правам тест порано.
Е да и мене гради ме болат веќе неколку дена... ќе биде не се секирај.. јас неможам да дочекам 9 месеци да поминат Сакам се побрзо да биде..
@S.o.F.i не знам каде живееш, ама дали си пробала за ешерихија со д-маноза? Т.е каде ја имаш, во урина?
Девојки ви посакувам убав ден прво ве следам ама немам ништо специјално да кажам.Сакам да ве прашам дали некоја пиела Метформин,Глукофаш или Сиофор за регулирање на циклус?Дали сте успеале и после колку време сте добиле резултати. Еве еден кафе муабет да мавниме бујрум
Среда сум кај доктор Тофоски и да ви кажам едвај чекам. И упатот за сопругот за антиспермални антитела го презакажавме за среда. Епа среда среќно да ни тргне!
@Starlič честитки,лесна и успешна бременост да си имаш @Veki4kaa те чека трета среќа тебе сега.Знам дека се измачи,два исти удари не се малце нит лесни да се поднесат ама ке те направат многу похрабра мајка.Те чека сонце после дождот @LunaGrey како си мила? Знам како ти е,точно знам,ама не барај логика и фер плеј од животот,ке ни задава предизвици нон стоп,наше е да се бориме храбро.Те гушкам,и да знаеш дека не си сама