Фала ти мила. Колку убава надеж ми даде. Ти посакувам само среќа и најубави моменти со твоето детенце што доправа ти доаѓа
Убаво и врати - постојат луѓе кои имаат проблеми со зачнувањето и ги боли! Зошто луѓево се толку безобразни навистина не ми е јасно? Зошто мора носот да си го пикаат секаде кај што не му е местото?
Сакам да правам испитувања на трансфузиологија,имунилогија,кариотип и инсулинемија,па сакав да прашам да не испитувал некој во скоро време да ми каже цена?
Дали за правење хсг треба да се земе упат од матичен,па да се оди кај гинекологот? Сакам да направам бидејќи до сега немам правено..и цената која е ако се оди на приватно а и на државно исто така..убав ден
Kariotip na gak po 700den 1400za 2ta Imunolohija 2400me fatija genite trombofilija i se... i transfuziologija za dimeri hemostaza i uste 1 nesto 350den
Ако правиш на приватно не ти треба упат јас правев во Плодност со анестезија платив 9000денари. а за на државно незнам нека сподели некој што знае .
Devojki Izvinete mozebi sum dosadna na forumov.No vie mi davate pozitivna nadez.Denes 7den od Et.5 i 6ot den po malku rozevo i denes pak isto.A denes treba da dobijam.Sto mislite Mnogu mi e sttsv i razocarana sum.A i imam vo stomakot bolki kako pred menstralni.Ve molam za sovet
Rano ti e i za test a nema da dobies ako koristis utrogestan mozebi e implantacija ako te zagrizuva da e po obilno javi se na doktorot moze ke ti prekine aspirin ako pies
Ne e obilno epten malku I ne e kako normalna menstracija .A za aspirin pijam i folna i tolku od terapija .Daj boze da e implantacija
Sepak konsultiraj se so doktorot moze ke ti go prekine aspirinot...i dajboze no mislam deka e implantacija
А зошто не се консултираш со докторот? Сигурно ќе ти го прекине аспиринот, зошто оставаш 3дена така без негова консултација?
Se konsultirav 1 den koga mi se pojavi rozov iscedok.I toj mi kaza deka mozno e da e od implantacija i trae 1 do 3 dena.Ako dojde do obilno krvarenje ne bilo dobro.A kaj mene toa ne e krvarenje 2 pati vo denot na toaletna hartija se gleda malku rozovo . i mi kaza so terapijata prodolzuvam i uste 7 dena da napravam test za bremenost.
За на државно не знам како е...јас правев во систина пред 2-3 години. Беше мислам 5000 или 6000. Не ти треба упат. Само ќе се јавиш и ќе ти закажат. Треба седиментација да носиш и да е под 10. Е не ми текнува дали се прави во одреден период од циклусот...некоја шо правела поскоро може подобро знае.