Да се пријавам да не ме мислите Еширихија испадна, тоа што ми кажа гинекологот. Во 90% од уринарните е таа. Ми паднал изгледа имунитетот и одма се намножила. Ама не ми е во огромен број и сензитивна е на цитерал, така да веројатно ќе ја снема скроз после терапијава. Среќа што почнав одма во петокот да пијам, веќе немам воопшто болки и нормално одам на мокрење. Битно ме фати баш за плодните па и овој циклус ми падна во вода. Timing is a bitch
Животов ми ги тренира живциве Ќе се чувам ,после идам и ова да си го купам http://herbanatura.mk/масло-од-диво-оригано/
Ти држам среќа и јас треба за два дена да НЕ добијам и со исти симптоми сум, ајде дај боже да се израдувавме и двете и сите кој чекаат две линии
Денеска по 3 - пат испитувам хепатит Ц - хахах ВРВ сум! Ѕверка ептен уникатна сум си! само мене може вакви баксузи да ми се случуваат . Ама ајде секое зло за добро е ! Тоа ми е единствена утеха
@Gladiola Led природно остана бремена? Шо се испитавте во овие 5 години,можиш да ни ја споделиш приказната?
Честитки!!! Навистина убава вест во оваа тема, ми течат солзи радосници. Лесна бременост, и дај Боже сите за брзо да си ги видиме тие две цртки!!!
Pravi test i jas isto taka imav gradite oteceni samo kafeavo vo brisejne i odma na test pozitiven..ama za zal pominav niz abortus pozzz
I jas po 5 god dva abortusi sega na laparoskopija i histeroskopija sum cekam tri ciklusi da pominat pa da vidime ponataka a rezultati sve ok imam ispitamo sve sto treba..ti sto probelm imas? Poz do site
Pridodno srcka ostanav bremena od ispituvanja samo hsg . Inaku kaj mene bese se do psihata jas bev preoteretena so toa deka nemozev pak da zabremenam koga se otkazav se sluci eve samo po sebe . Taka da samo pozitivno srcki i daj boze site da si docekate
И мене! Ама ќе бидее , на крај кога ќе имаме бебуши во раце ќе се смееме што се сме пишувале во темава, некогаш од радост, некогаш од разочарување , ама ќе имаме полно меше и полни раце благослов!
Ќе видиме утре дали ќе биде убаво Инаку немав време да ви пишам, сабаеле си направив кафе и ни до пола не го испив, црева истурив повраќајки.. А на 2 саати ми се јаде. Денес не знаев што попрво да правам да повраќам или да јадам, за саат време гладна. Исцедок засега жолт.Градите балони, болки никакви, освен желудникот оти повраќав.. Или психа ме мава или има нешто.
Освен фемибионот 1 , да земам и витамин Е дополнително? Утре можеби ќе одам на доктор. Си велам да ми даде да испитам пак хормони и секакви брисеви (последно во ноември испитував па не знам дали сега пак да си проверам додека мм е на терапија).