Уште два дена имам дури да ги допијам дабростон,ама исто се чувствувам како тебе.Осеќам дека ќе добијам имам некаков страв во мене,незнам зошто,напната сум.Исто и јас си викам како бе сите од нигде оп кога сакаат остануваат,а ние што се трудиме ништо.Изгледа Господ сака поинаку оставам на него и само ќе му се молам.Ве гушкам сите да знете
Cestitkiiii, mozam da ja zamislam tcojata radost sega.. jas posle 3 godini ne mozam da si poveruvam seuste. Guskiii i imaj si lesna bremenost Mila premnogu mi e zal... znam kako ti e. Sekoj mesec mi bese nikakov se nadevav sekoj nesec i koga ke videv crvenoto se razocaruvav premnogu. I jas kako tebe vikav kako od edna vecer ostanuvaat trudni. Sto vikase mm nie doma sme kaj sakas da legnes ne se fakja. Nekoj vkola a 5 min i oo bebe. Ama veruvaj deka se e do psihata.. jas konecno posle 3 godini ostanav bremena i nr ki se veruvase.ne znars kolku sum placela.. ne gubi nadez ke si dojde kako gospod ne e nikoj Mila i jas koga cekav da ne dobijam bev prenapnata. Duri imav i kako dobieno no toa samo taka me obelezalo. Se izbrisav krv i se razocarav. No ne bese dobi4no tuku bremenost.. ti drzam srekja tebe.i samo da ne mislis na toa
Уф значи можиш да претпоставиш каква сум.Дај боже мила што е Господ никој не е како е волја негова така нека биде.Фала ти на поддршкава
Nema na sto mila... samo bez razocaruvanja,psihata e ogromen problem i mora malku da ne mislis na toa
Јас моментално сум во плодни денови, ама овој месец ќе прескокнам, да почекам мм да ги испие трибестанот и витамините па здравје си велам од наредниот месец да пробуваме пак
Пробувајте си вие, што имаат врска витамините Ако немате бактерии или не знам нешто друго, нема потреба од пауза. Фаќајте се за работа, да си ги фатите плодните
Мене ми касни веќе 16 дена, на 25ти јуни требаше да добијам. На 1ви и 2ри јули имав малку кафен исцедок. Направив неколку тестови, на 2-3 дена разлика, но беа негативни. Последниве 5-6 дена немам направено тест затоа што мислам дека е хормонски, ќе покажеше на претходните барем бледа линија доколку бев бремена. Имав стресни ситуации најверојатно затоа ми прескокна. Сега не знам ни кога ќе имам плодни денови
После 2 дена доцнење мојот тест е позитивен. Понеделник кај матичната па ке видиме, инаку според последна менструација 10.06 би требало да сум 3-4 недела така? Сега одам да му кажам на мм само да се приберам со солзиве хихи
http://www.zaharievski.com/www_zaharievski_com_files/stranici/Bremenost/03 Termin raganje.html Внеси си податоци и ќе видиш која недела си точно