По чудна менструација не сум имала.. Кафеаво, па розево па пак кафеаво веќе 6ти ден се по малку. Само 2 ден нормална менструација другото се по малку. Обично ми трае 3 дена 4тиот ништо.Болки немав никави. Од промена на клима ли е? Под стрес не сум била.. Ах кај ме направија женско само да се чудам што ми е
Он правеше спермограм , јас имав полип и ми го отстранија пред 8 месеци... Матичниов сега ми вика со ваква матка и јајници и комшијата да прави дете кај тебе ќе фати...ама ништо
Леле муабетов од докторов... Проверки направи си и други. Хормони, пап, брисеви, ХСГ... Имаш нешто од ова? Дали си одела на фоликулометрија, сте следеле овулација на ехо?
Пробајте барем 2-3 месеци следење на фоликулите. Како растат, кога е овулацијата, дебелината на ендометриум да се мери и сл. Колку дена ти трае циклусот? ХСГ да си направиш пред каква и да е стимулација. И инсеминации се опција. Спермограмот каков е?
Жени, прашав и во соодветната тема ама не можам долго да чекам за одговор. Вие што правевте ХСГ во Плодност, колку време се лежи после процедурата? Да знам како да го испланирам денот, дали да земам цел слободен.
Мислев циклусот колку ти е долг, на колку дена добиваш, не колку ти трае менструацијата Прашај во Вештачко, таму сигурно некоја ќе одговори.