Pa i ne e bas tolku obicno.tuku boli. Barem mene premnogu me bolese. I da znaev deka taka ke bide ke pravevso anestezija uste odma.. sekoj razlicno Mila jas sepak mislam deka treba da se najde vistinskiot doktor koj ke dade barem 90% od sebe za da bide se kako sto treba. Ovie.maticnite mislam samo deka si pravat se radi reda.i tolku se nezainteresirani ne znam.so isklucoci normalno. Ne se sekiraj ke bide. Opustise samo. Koga najmalku ocekuvas togas ke bide
Некоја од вас дали има информации зошто асистирана репродукција, на клиника немаат термини? На колективен одмор да не се?
Јас бев, на 3ти спрат така? Беше една докторка, началничката и две сестри. Изгледа се на одмор, таа што беше дежурна рече итен упат да вадам, само зависи за што ти треба.
Не на трети спрат, сакав да си закажам за долу кај што имаат амбуланта, сакав кај др. Роса Спасовска, но немало термини кај никој. Само хитни случаји примат ? До кога се на одмор? Имаш некоја информација?
Е не знам, јас бев да ми земат крв, ама не приметив дали има некој во амбулантата. А таа др јас не ја сакам, со оглед на тоа дека нејзиниот одговор беше дека она нема деца и не знае што да ми каже и дека подобро да побрза и она за деца, и си се смееше со сите таму 6 студентки место да ме упати правилно. Излегов трчајќи
И мене исто по 5 Исто така и мене ми траеше по 5дена па се намали на 3 дена. Кога ја прашав матичната зошто, ми кажа дека е нормално, дека ништо не е страшно и дека циклусот ми се довел во ред.
Кога станува збор за докторите, секој со своето искуство. Што знам, мене фина ми се виде, а и ми дава упати за секаде.
Па добро, јас сум тежок случај, и нема банка за јајце клетки на државно па не знаела што да ми каже, ама да се церека таму со сите не е во ред.
Во право си, постојано е полно со практикантки таму, понекогаш се чуствувам како на бина качена и сите во мене гледаат. Но, тоа е, ако сакаме за некои испитивања да не плакјаме приватно, ке си трпиме.
Bas taka sekoj so svoe islustvo.. jas kaj nea lani bev.me.vodese za laparohisteroskopija i mnogu dobro si pominav.
Мене ми доцни два дена, направив тест ама негативен беше. Чат пат ме заболува стомак веќе три дена ама ептен блага болка. Изгледа ми се пореметил циклусот од антибиотикот што го пиев ради циститот. Не се сомневам дека ќе ми пробие одма откако ќе го пишам ова